Loading...

Voorspelling Manchester City - Chelsea

9 november 15:00

Voetbal - Carabao Cup

Manchester City Manchester City
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Toto 1.49 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Chelsea

In de 1/16e finale is het tijd aan Manchester City en FC Chelsea om aan de bak te komen in de League Cup. Manchester City won de in 2020 en 2021 deze trofee tweemaal na elkaar en neemt het zeer serieus deze bekercompetitie. De troepen van Pep Guardiola speelden reeds 9 keer de finale van de League Cup en moesten het daarin slechts eenmaal afleggen. Manchester City zit recent weer in de scherpste vorm mogelijk en won zijn laatste 3 partijen in de Premier League na zeges tegen Brighton (3-1), Leicester (0-1) en Fulham (2-1). In de UEFA Champions League kon het vorige week zijn groep winnend afsluiten en won het thuis met 3-1 van FC Sevilla.

FC Chelsea boekte in de UEFA Champions League ook enkel maar successen sinds Graham Potter het overnam. Het kon tevens zijn groep winnen en op de laatste speeldag van de groepsfase klopte het Dinamo Zagreb voor eigen volk. In de Premier League verloopt het echter een pak stroever met 4 opeenvolgende wedstrijd zonder zege. Het speelde 0-0 bij Brentford, 1-1 thuis tegen Manchester United en verloor zwaar bij Brighton (4-1) en thuis nipt van Arsenal (0-1). De laatste keer dat The Blues de League Cup wonnen was in 2015.

De highlights: Manchester City - Chelsea

  • FC Chelsea 2 op 12 in Premier League.
  • FC Chelsea 6 doelpunten tegen op 3 wedstrijden.
  • Manchester City won alle 10 wedstrijden op eigen grond.

Onze voorspelling: Manchester City - Chelsea

Het Etihad Stadium is ook dit seizoen een onineembare vestiging. Na 10 wedstrijden (Europees en Nationaal) verloor het geen enkele wedstrijd op eigen bodem en boekte het zelfs 30 op 30. Tegen een FC Chelsea dat zich zeer kwetsbaar toont met 6 doelpunten tegen op 3 wedstrijden en amper 2 punten op 12 in de Premier League zien wij een duidelijke winnaar in dit verhaal.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.