Loading...

Voorspelling Manchester City - Leipzig

14 maart 16:00

Voetbal - Champions League

Manchester City Manchester City
-
Leipzig Leipzig

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Leipzig

Het Etihad Stadium mag zich aanstaande dinsdag opmaken voor de terugronde van de 1/8e finale in de UEFA Champions League waarin Manchester City en RB Leipzig de draad weer oppakken na een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd. Manchester City werd groepswinnaar in groep G met 14 punten op 21, geen enkel verloren wedstrijd en waarbij het elke thuiswedstrijd won, dit tegen Borussia Dortmund (2-1), FC Kopenhagen (5-0) en FC Sevilla (3-1). Het hield een goede generale repetitie door in eigen land met 0-1 te gaan winnen op het veld van Crystal Palace en blijft daar zo in het spoor van leider Arsenal.

Met RB Leipzig komt een ploeg op bezoek die 2e eindigde in groep F na groepswinnaar Real Madrid. De troepen van Marco Rose pakten in de 3 uitwedstrijden tijdens die groepsfase 6 op 9. Het verloor bij Real Madrid (2-0), won bij Celtic (0-2) en won bij Shakhtar Donetsk (0-4). In de eigen Bundesliga staat het momenteel op de 3e plaats en volgt het op 7 punten van leider Bayern München. Afgelopen weekend won het thuis vlot van Borussia Mönchengladbach (3-0).

De highlights: Manchester City - Leipzig

  • Manchester City 9 op 9 thuis in de UEFA Champions League
  • Manchester City bereikte laatste 5 edities van UEFA Champions League minstens de kwartfinale
  • Leipzig pas 8e beste uitploeg in Bundesliga

Onze voorspelling: Manchester City - Leipzig

Manchester City bereikte de afgelopen 5 edities van de UEFA Champions League telkens minstens de kwartfinale. De verliezende finalist van 2021 heeft al sinds het aanstellen van Pep Guardiola de Champions League-trofee bovenaan het wensenlijstje staan. Het is ook algemeen geweten dat Guardiola pas aan zijn volgende uitdaging begint wanneer die trofee ook gepakt wordt. De thuisprestaties met een 9 op 9 lijken alvast een mooie basis om verder door te stoten tegen de in Duitsland pas 8e beste uitploeg. Onze voorspelling Manchester City-RB Leipzig: Manchester City wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.