Loading...

Voorspelling Manchester City - Liverpool

16 april 10:30

Voetbal - FA Cup

Manchester City Manchester City
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Toto 2.49 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Liverpool

Aanstaande zaterdag staan de titanen van de Premier League, Manchester City & Liverpool, opnieuw tegenover elkaar in functie van de halve finale van de FA Cup. De wedstrijd vindt plaats op Wembley en wordt beslist in 1 wedstrijd. Het is een hels tempo dat beide ploegen moeten ondergaan. Afgelopen week wisten beide ploegen zich te plaatsen voor de halve finale van de UEFA Champions League. Manchester City ging 0-0 gelijk gaan spelen op het veld van Atletico Madrid terwijl voor Liverpool een 3-3 gelijkspel thuis volstond tegen het Portugese Benfica. Vorig weekend bekampten beide ploegen elkaar nog in functie van de Premier League in een wedstrijd dat op 2-2 eindigde in het Etihad Stadium. De heenwedstrijd voor de competitie op Anfield Road had dezelfde uitslag als resultaat.

In de kwartfinale van de FA Cup  was Manchester City te sterk voor reeksgenoot Southampton. De troepen gingen met 1-4 gaan winnen in het St-Mary’s Stadium. Liverpool had dan weer wat meer moeite met Championship team Nottingham Forrest waarbij het met het kleinste verschil ging gaan winnen (0-1). Manchester City heeft de de belangrijkste Engelse beker 6 keer in totaal gewonnen met de laatste in 2019, toen reeds onder Pep Guardiola. Liverpool mocht de FA Cup 7 keer oprichten met de laatste winst in 2006.

De highlights: Manchester City - Liverpool

  • Liverpool won al 5 confrontaties niet van Manchester City.
  • Beide ploegen verloren maar 1 wedstrijd in 2022.
  • In de competitie slechts 1 punt verschil tussen beide.
  • City won elke FA Cup wedstrijd met minsten twee doelpunten verschil.
  • Pep heeft de FA Cup reeds gewonnen met Man City.

Onze voorspelling: Manchester City - Liverpool

Jürgen Klopp heeft al openlijk zijn ongenoegen geuit over de timing van deze halve finale van de FA Cup en benadrukt dat dit voor een veel te intensief speelprogramma zorgt bij zijn spelers. Pep besloot diplomatisch niet in te gaan op dit thema in zijn laatste persconferentie. Van in het begin van het seizoen was de Spaanse succestrainer wel duidelijk over de ambitie om elke mogelijke prijs te kunnen pakken dit seizoen. Wij geven dan ook ‘the edge’ aan de Citizens voor dit treffen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.