Loading...

Voorspelling Manchester City - Liverpool

1 april 7:30

Voetbal - Premier League

Manchester City Manchester City
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Liverpool

Speeldag 29 in de Premier League en Manchester City mag zijn jacht voortzetten op leider Arsenal. De kloof is op dit moment 8 punten maar de troepen van Pep hebben er wel 1 wedstrijd minder opzitten. Het mag zich dan wel geen enkele misstap veroorloven en daarom zal FC Liverpool voor de bijl moeten. Voor de Carabao Cup konden de Citizens alleszins Klopp’s troepen al eens verslaan in december (3-2). Voor de competitie verloor het op Anfield Road in oktober (1-0). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Manchester City 13 op 15. Het won bij Arsenal (1-3), speelde gelijk bij Nottingham (1-1) en won tegen Bournemouth (1-4), Newcastle (2-0) en Crystal Palace (1-0).

FC Liverpool probeert het beste ervan te maken in dit dramatische seizoen. Na de pijnlijke uitschakeling uit de UEFA Champions League door Real Madrid rest er enkel nog het doel om zich in de top 4 te nestelen aan het eind van de rit om zo een ticket voor de UEFA Champions League af te dwingen. Als nummer 6 heeft het nu een kloof van 7 punten op nummer 4 Tottenham. Het heeft daarbij wel 2 wedstrijden minder gespeeld dan de Spurs. Uit zijn laatste 5 wedstrijden halen The Reds 10 op 15. Het won bij Newcastle (0-2), speelde gelijk bij Crystal Palace (0-0), won van Wolverhampton (2-0), traumatiseerde Manchester United (7-0) om nadien te gaan verliezen bij Bournemouth (1-0).

De highlights: Manchester City - Liverpool

  • Liverpool won maar 1 uitwedstrijd van laatste 5
  • Liverpool pas 13e beste uitploeg
  • Manchester City 12 op 12 thuis
  • Manchester City minste tegendoelpunten thuis

Onze voorspelling: Manchester City - Liverpool

Het schort vooral in de uitwedstrijden voor Liverpool. De 1-0 nederlaag vlak na de legendarische 7-0 winst tegen Manchester United is hier het beste voorbeeld van. Liverpool is pas de 13e beste uitploeg in de Premier League en won slechts 1 van zijn laatste 5 away games. Op bezoek bij Manchester City dat zijn laatste 4 thuiswedstrijden won zien we ze niet direct iets sprokkelen. Onze voorspelling Manchester City-FC Liverpool: Manchester City wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.