Loading...

Voorspelling Manchester City - Manchester United FC

6 maart 11:30

Voetbal - Premier League

Manchester City Manchester City
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Manchester United FC

Titelfavoriet Manchester City mag zich opmaken om stadsrivaal Manchester United te ontvangen dat nog steeds achter een ticket voor de UEFA Champions League jaagt voor volgend seizoen.
Pep en zijn groep zullen alvast met plezier terugdenken aan de heenwedstrijd toen het op Old Trafford ging gaan winnen op een overtuigende manier waarbij de 0-2 uitslag de veldprestatie geen eer aan deed want het kon er makkelijk 3 meer in het mandje leggen. Toch zullen ze in het Etihad op hun hoede zijn want die andere kandidaat voor een CL-ticket, Tottenham, kwam op de vorige thuiswedstrijd de 3 punten kapen (2-3).
Meteen een van de twee enige thuisnederlagen dat Manchester City moest toestaan dit seizoen, het verloor namelijk in oktober vorig jaar ook zijn thuiswedstrijd tegen het Crystal Palace (0-2) van Patrick Vieira.


Ralf Rangnick staat onder vuur bij Manchester United. De interim coach die op het eind van dit seizoen de functie als sportief directeur moet krijgen leed dan wel nog maar 1 nederlaag (thuis tegen Wolves werd het 0-1) sinds hij aan het roer staat sinds december vorig jaar, het speelt te veel gelijk tegen mindere goden. Van zijn laatste 5 duels bijvoorbeeld speelde United driemaal gelijk. Het ging gelijk spelen op Burnley (1-1), thuis tegen Southampton (1-1), won nadien op eigen veld van Brighton (2-0) en op het veld van Leeds United (2-4) om op de vorige speeldag thuis op een 0-0 te blijven hangen tegen laatste in de stand Watford.

De highlights: Manchester City - Manchester United FC

  • Heenwedstrijd werd makkelijk gewonnen door City.
  • Manchester United laat het afweten tegen mindere goden en speelt te veel gelijk.
  • City verloor al 3 thuiswedstrijden op rij tegen United.

Onze voorspelling: Manchester City - Manchester United FC

Hoewel het duidelijk is dat de suprematie het laatste decennium gevoelig verschoven is in Manchester, het is wel United dat al 3 wedstrijden op rij in het Etihad Stadion de Manchester Derby kon winnen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.