Loading...

Voorspelling Manchester City - Real Madrid

26 april 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester City Manchester City
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Real Madrid

Aanstaande dinsdagavond gaan de halve finales van de UEFA Champions League van start. In het Etihad Stadium mag Manchester City zich opmaken om recordhouder Real Madrid te ontvangen. De troepen van Pep Guardiola zijn enorm hongerig om voor het eerst in de clubgeschiedenis de trofee met de grote oren te kunnen optillen. In de kwartfinale wist het de stugge stadsgenoot van Real, Atlético Madrid, opzij te zetten nadat het thuis eerst met 1-0 won en het in Atlético 0-0 werd. In de 1/8e finale was het een paar maten te groot voor het Portugese Sporting die het versloeg op hun grond met 0-5 en er thuis 0-0 tegen gelijkspeelde. In de eigen competitie hielden de Citizens alvast een goede generale repetitie door thuis Watford met 5-1 te verslaan in functie van de Premier League.

Ook Real Madrid kon in de eigen La Liga zijn wedstrijd winnen met een 1-3 overwinning op het veld van Osasuna. In de kwartfinale van de UEFA Champions League wist het FC Chelsea opzij te zetten. Het werd 1-3 op Stamford Bridge maar ook op Bernabeu waar de Engelsen de wedstrijd wonnen met 1-3 na 90 minuten. Maar zoals zoveel dit seizoen was het ook daar de niet te versmaden Karim Benzema die zijn ploeg in de verlengingen over de streep trok met de 2-3. In de 1/8e finale was Real te sterk voor PSG. Het verloor in Parijs met 1-0 maar won in Madrid met 3-1. 

 

 

De highlights: Manchester City - Real Madrid

  • Man City won 3 vorige confrontaties.
  • Man City verloor nog niet op eigen grond in de Champions League.
  • Real won nog nooit op veld van City voor de Champions League.
  • Man City finalist vorig seizoen.
  • Real al 3 seizoen niet voorbij halve finales.

Onze voorspelling: Manchester City - Real Madrid

Nadat het de Champions League drie keer na elkaar kon winnen wist Real Madrid de finale nooit meer te halen. Pep Guardiola kon met Manchester City nog nooit de Champions League winnen en nu lijkt de uitgelezen kans. De vorige 3 duels met Real Madrid kon het alvast al winnen…

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.