Loading...

Voorspelling Manchester City - Real Madrid

17 april 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester City Manchester City
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Manchester City Draw No Bet.

Unibet 1.29 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Real Madrid

Met z’n allen hopen we dat de terugwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League tussen Manchester City en Real Madrid op zijn minst even spectaculair wordt als de heenwedstrijd toen het op 3-3 eindigde. Manchester City is de huidige bekerhouder nadat het vorig seizoen de finale won van Inter Milaan. Manchester City boekt 11 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het speelde thuis gelijk tegen Arsenal (0-0), won van Aston Villa (4-1), won van Crystal Palace (2-4) won van Luton (5-1) en speelde zoals eerder vermeld gelijk op Bernabeu. Sinds afgelopen weekend is Manchester City alleen leider in de Premier League nadat concurrenten Liverpool en Arsenal beide een misstap begingen.

Real Madrid werd vorig seizoen nog uitgeschakeld in de halve finale door Manchester City. Toen speelde het ook eerst gelijk in Madrid (1-1) om vervolgens zwaar de boot in te gaan in het Etihad Stadium (4-0). Het heeft dus om het op zijn zachtst uit te drukken geen prettige herinneringen aan de vorige trip naar Manchester. Real Madrid is de huidige leider uit La Liga, waar het een ruime voorsprong heeft op eerste achtervolger FC Barcelona. Het boekt in totaal 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Er was het gelijke spel tegen City. Het won in La Liga van Celta Vigo (4-0), won van Osasuna (2-4), won van Athletico Bilbao (2-0) en won van Mallorca (0-1). 

 

De highlights: Manchester City - Real Madrid

  • Manchester City won vorige thuiswedstrijd tegen Real Madrid met 4-0
  • Manchester City kegelde vorig seizoen ook Real Madrid eruit
  • Manchester City dit seizoen ongeslagen op eigen bodem
  • Manchester City is titelverdediger

Onze voorspelling: Manchester City - Real Madrid

Pep Guardiola is klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven met zijn Manchester City. Net zoals vorig jaar wisten zijn troepen vanuit Madrid een gelijkspel mee te nemen. Vorig seizoen eindigde de terugwedstrijd op een zeer vlotte zege. Manchester City is dit seizoen nog ongeslagen op eigen bodem. Onze voorspelling Manchester City-Real Madrid: Manchester City Draw No Bet.

 

1
Unibet
1.6
Manchester City wint: €50 X 1.6 = 80€
Bonus €50
N
Unibet
4.75
Gelijk €50 X 4.75 = 237.5€
Bonus €50
2
Unibet
5.75
Real Madrid wint: €50 X 5.75 = 287.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.