Loading...

Voorspelling Manchester City - Sevilla

2 november 16:00

Voetbal - Champions League

Manchester City Manchester City
-
Sevilla Sevilla

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Circus 1.23 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Manchester City - Sevilla

In groep G mag Manchester City de groepsfase afsluiten met een duel tegen FC Sevilla. De troepen van Pep Guardiola staan op de eerste plek en zijn zeker van groepswinst. Het staat 3 punten voor op Borussia Dortmund maar kon in onderlinge duels het verschil maken. De 11 punten die de Citizens konden sprokkelen deed het door eerst een 9 op 9 te boeken tegen Sevilla (0-4), Borussia Dortmund (2-1) en FC Kopenhagen (5-0). De laatste 2 wedstrijden speelde het gelijk, dit bij FC Kopenhagen (0-0) en bij Borussia Dortmund (0-0). In de eigen Premier League staat het twee punten achter op Arsenal en kon het 6 op 9 boeken uit zijn laatste drie wedstrijden. Het leed zijn eerste competitienederlaag tegen Liverpool (1-0) gevolgd door twee zeges tegen Brighton (3-1) en Leicester (0-1).

Bij FC Sevilla zien we sinds 6 oktober met Jorge Sampaoli een nieuwe trainer die het roer overnam van Lopetegui met wie de Spanjaarden een dramatisch seizoensbegin kende. Het staat in deze groep pas op 3e plaats en is niet meer in staat zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de UEFA Champions League. Het kon 5 punten sprokkelen nadat het thuis verloor van Manchester CIty (0-4), scoreloos gelijk speelde bij FC Kopenhagen, thuis opnieuw verloor van Borussia Dortmund (1-4), gelijkspeelde bij Dortmund (1-1) en op de vorige speeldag won van FC Kopenhagen (3-0) en zo het ticket voor de UEFA Europa League kon veilig stellen. In de eigen La Liga staat het op een historisch lage 17e plek waarbij ook Sampaoli het tij niet kan keren. Het sprokkelde 1 op 9 uit zijn laatste 3 duels na een gelijskpel thuis tegen Valencia (1-1), nederlaag bij Real Madrid (3-1) en een nederlaag thuis tegen Rayo Vallecano (0-1).

De highlights: Manchester City - Sevilla

  • FC Sevilla slechts 9 op 21 onder nieuwe coach.
  • FC Sevilla staat 17e en boekt slechts 1 op 9 in La Liga.
  • FC Sevilla verloor altijd van Manchester City.

Onze voorspelling: Manchester City - Sevilla

FC Sevilla speelde reeds driemaal tegen Manchester City in de recente geschiedenis en telkens ging het de boot in. Het boekt onder nieuwe coach Sampaoli slechts 9 op 21 waarbij de cijfers nog dramatischer zijn dan onder de ontslagen Lopetegui.
Wij verwachten dan ook dat de troepen van Pep Guardiola de groepsfase in stijl zullen afsluiten en niet te veel moeite zullen kennen om een ploeg in zeer diepe crisis opzij te zetten.
 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.