Loading...

Voorspelling Manchester City - Tottenham

19 januari 15:00

Voetbal - Premier League

Manchester City Manchester City
-
Tottenham Tottenham

Onze wedtip

Tottenham Double Chance

Unibet 3.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Tottenham

In Engeland mag de nummer 2 Manchester City zich opmaken om een uitgesteld duel tegen Tottenham, de nummer 5, af te handelen. Het duel in het Etihad Stadium werd uitgesteld op 10 september door het heengaan van Queen Elizabeth II. Voor beide ploegen is deze wedstrijd van cruciaal belang. Manchester City staat inmiddels 8 punten achter op leider Arsenal en kan zich in principe nog weinig of geen puntenverlies meer veroorloven en al zeker niet op eigen bodem. De troepen van Pep Guardiola liepen afgelopen weekend aan tegen een pijnlijke nederlaag op het veld van Manchester United (2-1). Daarvoor won het van Chelsea (0-1), speelde het thuis gelijk tegen Everton (1-1), won het bij Leeds United (3-1) en verloor het thuis van Brentford (1-2). Het haalt zo in totaal 7 op 15.

Ook Tottenham leed een enorm pijnlijke nederlaag afgelopen weekend door op eigen bodem de North London Derby te verliezen van Arsenal (0-2). De troepen van Antonio Conte halen uit hun laatste 5 wedstrijden net als Manchester City 7 op 15. Voorafgaand aan het duel tegen Arsenal won het bij Crystal Palace (0-4), verloor het thuis van Aston Villa (0-2), speelde het gelijk bij Brentford (2-2) en won het van Leeds United (4-3).

De highlights: Manchester City - Tottenham

  • Tottenham won laatste twee confrontaties met Man City.
  • Laatste nederlaag Spurs op verplaatsing dateert van oktober 2022.
  • Manchester City kon vorige 2 thuisduels niet winnen.

Onze voorspelling: Manchester City - Tottenham

Het lijkt niet de periode te zijn van Manchester City. Het kon de vorige twee thuisduels niet winnen tegen respectievelijk Brentford en Everton. Ook de recente stats tegen Tottenham lijken niet echt bemoedigend want de vorige twee duels met de Spurs verloor het telkens. Ook al wisselen de Spurs nog te veel van goede naar slechte vorm, het blijft een goede uitploeg die sinds oktober 2022 niet meer verloor buitenshuis.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.