Loading...

Voorspelling Manchester City - Tottenham

3 december 11:30

Voetbal - Premier League

Manchester City Manchester City
-
Tottenham Tottenham

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester City - Tottenham

Op speeldag 14 in de Premier League noteren we Manchester City-Tottenham als de topper van het weekend. Manchester City toont zich -UEFA Champions League waar het het maximum aan punten haalt buiten beschouwing gelaten- net zoals vorig seizoen links en rechts wat kwetsbaar. De Citizens staan momenteel 2e en net zoals vorig seizoen op een kleine afstand van leider Arsenal (4 punten). Arsenal heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Uit zijn laatste 5 duels haalt Manchester City 11 op 15 waar het achtereenvolgens won van Brighton (2-1), Manchester United (0-3), Bournemouth (6-1) en gelijkspeelde bij FC Chelsea (4-4) en thuis tegen FC Liverpool (1-1).

Tottenham mocht lang van de leidersplaats genieten dit seizoen maar de troepen van Ange Postecoglou staan inmiddels op de 5e plaats. Het boekte uit zijn laatste 5 wedstrijden 6 op 15 waarbij het in zijn laatste 3 duels 0 op 9 boekt. Het won eerst nog van Fulham (2-0) en Crystal Palace (1-2) om nadien te verliezen van Chelsea (1-4), Wolverhampton (2-1) en Aston Villa (1-2). 

 

De highlights: Manchester City - Tottenham

  • Tottenham 0 op 9
  • Manchester City 25 op 27 thuis
  • Manchester City verloor nog niet thuis dit seizoen
  • Tottenham scoort op een na minste doelpunten in top 8

Onze voorspelling: Manchester City - Tottenham

Het kan rap gaan in het klassement. Tottenham tuimelde na 3 opeenvolgende nederlagen uit de top 4 en moet nu de moeilijkste verplaatsing maken van het seizoen. Bovendien lijkt scoren moeilijker te lukken en is het na Manchester United de slechtst scorende ploeg uit de top 8. Onze voorspelling Manchester City-Tottenham: Manchester City wint.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.