Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Bayern München

12 december 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München -1.5 Asian Handicap

Unibet 4.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Bayern München

Op de laatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League staat Manchester United voor een helse opdracht. Op Old Trafford moet het Bayern München proberen te verslaan en hopen dat er geen winnaar valt in het duel tussen FC Kopenhagen-Galatasaray. Alleen dan kan het nog doorstoten naar de volgende rond in de UEFA Champions League.

De troepen van Erik Ten Hag staan laatste met 4 punten. Galatasaray en FC Kopenhagen zijn nummer 2 en 3 met 5 punten, op 1 staat Bayern München met 13 op 15. Manchester United zit momenteel in een negatieve spiraal, naast de povere uitgangspositie Europees staat het pas op de 6e plaats in de Premier League. Ten Hag’s troepen halen uit hun laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Het won in de Premier League bij Everton (0-3), speelde gelijk bij Galatasaray (3-3) verloor bij Newcastle (1-0), won van FC Chelsea (2-1) en verloor pijnlijk van Bournemouth (0-3).

Bayern München zit ook in een iets mindere flow, maar dan enkel in vergelijking met de superieure jaren dat het beleefde voorheen. Het staat 2e in de Bundesliga op 4 punten van leider Bayer Leverkusen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Tuchel 10 op 15. Het won in de UEFA Champions League van Galatasaray (2-1), won van Heidenheim (4-2), won van FC Köln (0-1), speelde thuis gelijk in de UEFA Champions League tegen FC Kopenhagen (0-0) en verloor afgelopen weekend zwaar van Eintracht Frankfurt (5-1).

De highlights: Manchester United FC - Bayern München

  • Bayern München 9 op 9 tegen Manchester United
  • Manchester United won maar 1 van laatste 11 duels tegen Bayern München
  • Bayern München 6 op 6 uit
  • Bayern München al zeker van groepswinst en kan vrank en vrij spelen

Onze voorspelling: Manchester United FC - Bayern München

Bayern München is al zeker van groepswinst en speelt zonder druk. Naar onze mening is dit een voordeel voor dit prestigieus duel. Bayern München zal de misstap tegen Frankfurt willen rechtzetten met een klinkende zege. Het hoeft op basis van statistieken zich alvast niet te veel zorgen te maken over dit duel. Het pakt 9 op 9 tegen Manchester United en het verloor maar 1 van de laatste 11 confrontaties met Manchester United. Onze voorspelling Manchester United-Bayern München: Bayern München -1.5 Asian Handicap.

 

1
Unibet
3.2
Manchester United FC wint: €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
N
Unibet
4.35
Gelijk €50 X 4.35 = 217.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.1
Bayern München wint: €50 X 2.1 = 105€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.