Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Atalanta BC

20 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Atalanta BC Atalanta BC

Onze wedtip

gelijk of Atalanta BC winnaar

Bet365 1.96
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Atalanta BC

Woensdagavond staat op Old Trafford het duel Manchester United-Atalanta Bergamo op het programma. Het betekent een wedstrijd tussen de nummer 3 (Man United) en nummer 1 (Atalanta) uit groep F. Atalanta haalde 4 punten uit 2 duels na een 2-2 tegen Villarreal in het eerste duel en een 1-0 overwinning op Young Boys in de tweede wedstrijd. Manchester United ging in het eerste duel verrassend onderuit tegen Young Boys (2-1), terwijl het in het tweede duel thuis wel wist te winnen (2-1). Cristiano Ronaldo maakte in beide duels een goal.

Het elftal van Marten de Roon en co staat na 8 duels in de Serie A op de 6e plaats, de thuisploeg uit Manchester staat op exact dezelfde plaats in de Premier League na evenzoveel gespeelde wedstrijden. Atalanta won zondag met 1-4 van Empoli, terwijl Manchester United zaterdag pijnlijk met 4-2 onderuitging tegen Leicester. De thuisploeg wacht al 3 Premier League duels op een overwinning, terwijl het in die duels niet eens tegen de absolute topteams speelde. Atalanta maakte in de laatste 8 duels altijd een goal en in 5 van die wedstrijden zelfs minimaal 2 goals. Manchester United scoorde in de laatste 3 wedstrijden (2 keer 2 keer of vaker), maar incasseert al 8 duels op rij een tegendoelpunt. 

 

De highlights: Manchester United FC - Atalanta BC

  • Manchester United krijgt al 8 wedstrijden op rij een goal tegen
  • Beide ploegen staan op dezelfde plek in hun nationale competitie, zesde
  • Atalanta won dit weekend met 1-4 van Empoli, Leicester verloor met 4-2 van Leicester City
  • Atalanta Bergamo maakt al 8 wedstrijden op rij een goal, in 5 van die wedstrijden zelfs 2 of meer

Onze voorspelling: Manchester United FC - Atalanta BC

Manchester United verkeert niet in de allerbeste vorm en laat nog teveel tekenen van zwakte zien voor een ploeg die wat wil bereiken in zowel de nationale competitie als in de Champions League. De Engelsen, die verdedigend allesbehalve zeker zijn, treffen een Atalanta dat vrijwel altijd scoort en het in zowel de eigen competitie als in de Champions League niet minder doet dan Manchester United. Wij verwachten dat Manchester United minstens een goal gaat incasseren tegen Atalanta en zien te weinig aanknopingspunten (zowel qua spel als resultaten) waarom Manchester United desalniettemin van Atalanta gaat winnen. Wij gaan daarom voor de weddenschap dubbele kans Atalanta.
1
Bet365
1.62
Manchester United FC wint: €100 X 1.62 = 162€
Bonus €100
N
Bet365
4.33
Gelijk €100 X 4.33 = 433€
Bonus €100
2
Bet365
4.75
Atalanta BC wint: €100 X 4.75 = 475€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.