Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Barcelona

23 februari 15:00

Voetbal - Europa League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

Manchester United FC winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Barcelona

Op Old Trafford zal dé topper bij uitstek gespeeld worden voor de terugronde van de 1/16e finale in de UEFA Europa League. Daarin mogen topclubs Manchester United en FC Barcelona het opnemen tegen elkaar. De heenwedstrijd in Barcelona eindigde op een 2-2 gelijkspel. Deze ronde bestaat uit ploegen die tweede eindigde in de groepsfase van de UEFA Europa League en de nummers 3 uit de groepsfase van de UEFA Champions League. De troepen van Erik ten Hag eindigde 2e in groep E van de UEFA Europa League. Het moest met een gelijk aantal punten Real Sociedad voor zich laten. Het hield Sheriff Tiraspol en Omonia achter zich. In totaal haalt Manchester United 13 op 15 uit zijn laatste 5 Europese duels. Daarbij ging het gaan winnen in Omonia (2-3) en kon het thuis de Cyprioten ook verslaan (1-0). Erna won het thuis van Sheriff Tiraspol (3-0) en won het in Real Sociedad (0-1). Zoals eerder vermeld was er ook het gelijke spel in Barcelona vorige week.

FC Barcelona lijkt onder Xavi de weg terug naar glorie te gaan vinden. Barcelona staat op dit moment aan de leiding in La Liga met 8 punten voorsprong op Real Madrid. In de UEFA Champions League kwam het wel te kort in groep C waar het Bayern München en Inter Milaan voor zich moest laten. Uit hun laatste 5 Europese duels boekt FC Barcelona 5 op 15. Het ging in functie van de UEFA Champions League onderuit bij Inter Milaan (1-0), speelde thuis gelijk tegen datzelfde Inter (3-3), verloor thuis van Bayern München en won bij het Tsjechische Plzen (2-4). Tegen Manchester United kon het in het laatste kwartier nog de gelijkmaker verzilveren via Raphinha.

De highlights: Manchester United FC - Barcelona

  • Manchester United 13 op 15 Europees
  • FC Barcelona 3 op 9 op verplaatsing in Europa
  • Manchester United tweede beste thuisploeg in Premier League

Onze voorspelling: Manchester United FC - Barcelona

Het wordt een topper om naar uit te kijken tussen twee clubs die aan het heropleven zijn. FC Barcelona lijkt opweg naar de titel, terwijl The Red Devils in Engeland meedoen met een 3e plek en 5 punten achterstand op leider Arsenal. Manchester United pakte 13 op 15 uit zijn laatste 5 Europese duels. Wij verwachten dat ze de klus zullen klaren tegen Barcelona die op verplaatsing Europees toch nog wat werk voor de boeg heeft. De troepen van Xavi pakten daarin slechts 3 punten. Onze voorspelling Manchester United-FC Barcelona: Manchester United wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.