Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Galatasaray

3 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Galatasaray Galatasaray

Onze wedtip

Galatasaray Double Chance

Unibet 2.63 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Galatasaray

Neen Neen, ook in het 2e seizoen onder Ten Hag lijkt de grote revival van Manchester United nog niet voor nu te zijn. Op speeldag 1 van deze groepsfase in de UEFA Champions League ging het onderuit bij Bayern München (4-3) en in de eigen competitie is het pas op de 10e plaats terug te vinden. Afgelopen weekend verloor het opnieuw, ditmaal thuis van Crystal Palace (0-1). In totaal haalt het slechts 6 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast de eerder vermelde twee nederlagen won het voor de FA Cup tegen Crystal Palace (3-0), won het bij Burnley (0-1) en verloor het thuis van Brighton (1-3).

Met Galatasaray komt een ploeg op bezoek die er wel min of meer in slaagt om een revival door te maken. De troepen van Okan Buruk werden vorig seizoen kampioen en draaien ook nu weer mee bovenin (2e op 2 punten van Fenerbahçe). Op speeldag 1 van de UEFA Champions League bleef het wel ietwat teleurstellend haperen op een gelijkspel thuis tegen FC Kopenhagen, een wedstrijd dat het moest winnen. Galatasaray haalt in totaal 13 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Naast het Europese gelijkspel won het in de Turkse Superlig van Ankaragucu (2-1), Istanbulspor AS (0-1), Başakşehir (1-2) en Samsunspor (4-2).

De highlights: Manchester United FC - Galatasaray

  • Manchester United verloor 4 van laatste 6 wedstrijden
  • Manchester United slechts 6 op 15
  • Galatasaray 14 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Galatasaray 13 op 15 op verplaatsing

Onze voorspelling: Manchester United FC - Galatasaray

Manchester United is bijna verplicht om deze wedstrijd te winnen wil het zijn ambitie gaaf houden om de volgende ronde te halen. Geen evidentie als er 4 van de laatste 6 wedstrijden werden verloren. Met Galatasaray komt een ploeg in vorm op bezoek dat 13 op 15 pakt op verplaatsing en dat reeds 14 wedstrijden op rij ongeslagen is. Onze voorspelling Manchester United-Galatasaray: Galatasaray Double Chance.
1
Unibet
1.44
Manchester United FC wint: €50 X 1.44 = 72€
Bonus €50
N
Unibet
4.8
Gelijk €50 X 4.8 = 240€
Bonus €50
2
Unibet
7
Galatasaray wint: €50 X 7 = 350€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.