Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Liverpool

22 augustus 15:00

Voetbal - Premier League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Minder dan 2.5 goals

Unibet 2.63 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Liverpool

Manchester United heeft een dramatische start gemaakt aan het nieuwe seizoen door in de eerste twee speelrondes van de Premier League te verliezen. De ploeg van Erik ten Hag verloor de eerste wedstrijd tegen Brighton met 1-2 en kreeg vorige weekend tegen Brentford met 4-0 een pijnlijke nederlaag te verwerken. Naast de teleurstellende resultaten is het erg onrustig binnen de selectie van de grootmacht. Superster Cristiano Ronaldo heeft al meerdere keren aangegeven dat hij wil vertrekken, keeper David de Gea faalde vooral bij het eerste tegendoelpunt tegen Brentford opzichtig en ook met het aantrekken van versterkingen wil het niet lukken. Zowel Ajax als Atlético Madrid weigerde een mega-bod op een van hun aanvallers (Anthony en João Felix).

FC Liverpool kende, ondanks de 3-1 winst van de Supercup ten koste van Manchester City, ook een moeizame start van de competitie. In deze eerste twee speelronden werd er zowel tegen FC Fulham (2-2) en Crystal Palace gelijkgespeeld. De meestal uitgesproken Duitse oefenmeester Jürgen Klopp sprak zich afgelopen week uit over de situatie van Manchester United en nuanceerde met “Maar we moeten ook niet vergeten dat Brentford gewoon een erg goede ploeg is” de lastige situatie waarin de tegenstander in dit duel zich begeeft. Desondanks hoopt hij met zijn team een tik uit te kunnen delen en met de drie punten naar huis te gaan.

De highlights: Manchester United FC - Liverpool

  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 2.4 doelpunten gescoord
  • FC Liverpool kreeg in de laatste 5 wedstrijden minimaal 1 doelpunt per wedstrijd tegen
  • Manchester United wist in de laatste 5 wedstrijden geen enkele keer te winnen
  • FC Liverpool mist door een schorsing aanwinst Darwin Núñez
  • Manchester United won in de voorbereiding met 4-0 van FC Liverpool

Onze voorspelling: Manchester United FC - Liverpool

De twee Engelse grootmachten speelde in de Premier League 60 keer eerder tegen elkaar. Van deze wedstrijden won Manchester United 28 keer, Liverpool won 18 keer en 14 keer eindigde het in een gelijkspel. De laatste officiële wedstrijd dat de teams tegen elkaar speelde was april dit jaar in de competitie en eindigde in een 4-0 overwinning voor Liverpool. Wij verwachten dat beide teams de bus zullen parkeren en gokken op de omschakelingen. Wij gaan voor minder dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.