Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Manchester City

14 januari 7:30

Voetbal - Premier League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester United FC winnaar

Unibet 4.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Manchester City

In de Premier League maakt men zich op voor de Manchester Derby die zal plaatsvinden in het Etihad Stadium. Ditmaal zal de derby meer draagkracht hebben dan de vorige editites en dit vooral omdat de troepen van Erik Ten Hag beter geklasseerd staan dan de jaren voorheen en op amper 4 punten volgen van Manchester City. De troepen van de voormalige Ajax-trainer staan op een 4e plek momenteel en wisten hun laatste vier wedstrijden te winnen tegen Fulham (1-2), Nottingham (3-0), Wolves (0-1) en Bournemouth (3-0). Voor de FA Cup wist het Everton (3-1) uit te schakelen en voor de Carabao Cup kon het eenvoudig Charlton kloppen (3-0). Hierdoor boekt het 18 op 18.

Pep Guardiola en zijn Man City deden hervatte het voetbalseizoen goed sinds afloop van het WK 2022 met een 7 op 9 in de Premier League na zeges bij Leeds (1-3) en FC Chelsea (0-1). Het liet wel een steek vallen in de Premier League thuis tegen FC Everton (1-1) en afgelopen woensdag werd het uitgeschakeld in de Carabao Cup door Southampton (3-0). Het had eerder deze maand nochtans voor dat bekertoernooi Liverpool (3-2) uitgeschakeld. Voor de FA Cup kon het dan weer FC Chelsea (4-0) zeer overtuigend kloppen. Het boekt op die manier 13 op 18.

De highlights: Manchester United FC - Manchester City

  • Manchester United boekt 18 op 18
  • Manchester United verloor maar 1 thuiswedstrijd dit seizoen
  • Manchester United minste tegendoelpunten thuis

Onze voorspelling: Manchester United FC - Manchester City

Manchester United lijkt opweg naar een nieuw CL-ticket, iets wat ze vorig seizoen misliepen. Het seizoen is natuurlijk nog verre van gedaan. Eerste achtervolger Tottenham volgt slechts op 2 punten. Maar er kan evengoed naar boven gekeken geworden want nummer 3 Newcastle telt evenveel punten (35). Bovendien boeken The Red Devils 18 op 18 na 6 opeenvolgende zeges. Het verloor nog maar 1 wedstrijd thuis, dit tegen Brighton (1-2). Met amper 4 doelpunten tegen heeft Manchester United de beste thuisdefensie uit de competitie.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.