Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Sevilla

13 april 15:00

Voetbal - Europa League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Sevilla Sevilla

Onze wedtip

Manchester United FC winnaar

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Sevilla

Old Trafford mag zich opmaken voor de heenwedstrijd van de kwartfinale in de UEFA Europa League tussen Manchester United en FC Sevilla. De troepen van Erik Ten Hag wisten in de 1/8e finale zich makkelijk voorbij Real Betis te loodsen nadat het de eerste wedstrijd thuis won met ruime 4-1 cijfers en in Spanje opnieuw de zege pakte (0-1). In de 1/16e finale mocht het het opnemen tegen afvaller uit de UEFA Champions League FC Barcelona. In Barcelona speelde het gelijk (2-2) en erna kon het de klus klaren op Old Trafford (2-1). In de Premier League staat Manchester United 4e en verdedigt het een ticket voor de UEFA Champions League. Het pakte 6 op 9 in zijn laatste drie competitiewedstrijden na een nederlaag bij Newcastle (2-0) en twee opeenvolgende overwinningen tegen Brentford (1-0) en Everton (2-0).

Met FC Sevilla krijgt het de huidige nummer 13 uit La Liga over de vloer. FC Sevilla stelde in maart nieuwe trainer José Luis Mendilibar aan die al de 3e trainer is dit seizoen. Het wordt voor Mendilibar zijn eerste Europese wedstrijd met FC Sevilla. Onder vorige trainer Sampaoli wist Sevilla in de 1/8e ronde het Turkse Fenerbahçe uit te schakelen nadat het thuis won met 2-0 en in Istanbul verloor met 1-0). Als afvaller uit de UEFA Champions League moest het in de 1/16e finale aan de bak tegen PSV Eindhoven waarbij het eerst thuis won (3-0) en in PSV verloor (2-0). In de Spaanse competitie pakte het 4 op 9 in zijn laatste 3 duels. De nederlaag bij Getafe (2-0) was meteen ook de laatste onder Sampaoli. Daarna volgde een 4 op 6 onder Mendilibar na een overwinning bij CF Cadiz (0-2) en een gelijkspel thuis tegen Celta Vigo (2-2). De 13e plaats is de laagste ranking die FC Sevilla haalde sinds het in 2001 terug op het hoogste niveau in Spanje speelt.

De highlights: Manchester United FC - Sevilla

  • FC Sevilla verloor laatste 3 Europese verplaatsingen
  • FC Sevilla won al 6 Europese verplaatsingen niet meer
  • Manchester United 27 op 29 Europees

Onze voorspelling: Manchester United FC - Sevilla

Met de groepswedstrijden bijgerekend pakt Manchester United 27 op 29 in zijn laatste 9 wedstrijden Europees. Een zeer overtuigend Europees rapport voor Ten Hag. Tegen een FC Sevilla in crisis zien we dat rapport enkel nog meer in opwaartse spiraal gaan. Sevilla verloor zijn laatste 3 Europese verplaatsingen en kon er al 6 op een rij niet meer winnen. Onze voorspelling Manchester United-FC Sevilla: Manchester United wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.