Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Manchester City

29 oktober 11:30

Voetbal - Premier League

Manchester United FC Manchester United FC
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.62 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Manchester City

The Manchester Derby staat op het programma op de 10e speeldag in de Premier League. De troepen van Erik ten Hag mogen zich opmaken om Manchester City te ontvangen op Old Trafford. Manchester United lijkt ook dit seizoen niet op toerental te gaan komen. Het staat momenteel op een teleurstellende 8e plaats en in de UEFA Champions League heeft het na 3 speeldagen alle moeite om de 3e plaats in zijn groep te claimen. In de Premier League boekt de nummer 3 van vorig seizoen 9 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het verloor van Brighton (1-3), won van Burnley (0-1), verloor van Crystal Palace (0-1) en won van Brentford (2-1) en Sheffield United (1-2). 


Manchester City staat momenteel op de 2e plaats op 2 punten van Tottenham en kan mits wat meeval dus de leidersplaats claimen na deze speeldag. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Pep Guardiola 9 op 15. Het won van West Ham (1-3) verloor van Wolves (2-1) en Arsenal (1-0), gevolgd door een zege tegen Brighton (2-1). In de UEFA Champions League won het deze week op bezoek bij Young Boys (1-3). Het voert de leiding in zijn groep in de UEFA Champions League.

De highlights: Manchester United FC - Manchester City

  • Manchester United 3 op 9 thuis
  • Manchester City 12 op 15 tegen Manchester United
  • Manchester United minst scorende ploeg uit top 10
  • Manchester United verloor al 4 van 9 gespeelde wedstrijden

Onze voorspelling: Manchester United FC - Manchester City

Dit kan een belangrijke wedstrijd worden voor beide ploegen. Manchester United kan nog een revival inzetten om alsnog een topseizoen te beleven en Manchester City kan de leidersplaats claimen indien het wint. Wij zien de Citizens als grootste kanshebber om deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Het boekt 12 op 15 uit de laatste 5 Manchester Derby’s en neemt het op tegen de minst scorende ploeg uit de top 10. Onze voorspelling Manchester United-Manchester City: Manchester City wint.

 

1
Unibet
5.8
Manchester United FC wint: €50 X 5.8 = 290€
Bonus €50
N
Unibet
4.3
Gelijk €50 X 4.3 = 215€
Bonus €50
2
Unibet
1.55
Manchester City wint: €50 X 1.55 = 77.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.