Loading...

Voorspelling Manchester United FC - Newcastle

1 november 16:15

Voetbal - Carabao Cup

Manchester United FC Manchester United FC
-
Newcastle Newcastle

Onze wedtip

Newcastle winnaar

Unibet 3.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Manchester United FC - Newcastle

Voor de tweede ronde in de EFL Cup mag Manchester United zich opmaken om thuis Newcastle te ontvangen in de tweede ronde. Een heruitgave van de finale vorig seizoen toen Manchester United de trofee in de lucht mocht steken (2-0). De troepen van Erik ten Hag konden in de eerste ronde van dit seizoen Crystal Palace opzij zetten (3-0). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken The Red Devils 9 op 15. In de UEFA Champions League verloor het thuis van Galatasaray (2-3), in de Premier League won het van Brentford (2-1)en Sheffield United (1-2). Vorige week won het thuis in de UEFA Champions League tegen FC Kopenhagen (1-0). Afgelopen weekend verloor het pijnlijk The Manchester Derby tegen Manchester City (0-3).

Newcastle wist in de eerste ronde datzelfde Manchester City nog uit te schakelen (1-0). De troepen van Eddie Howe boeken uit hun laatste 5 wedstrijden 8 op 15 waarbij het in de UEFA Champions League PSG naar huis speelde (4-1), in de Premier League bij West Ham gelijkspeelde (2-2), won van Crystal Palace (4-0), in de UEFA Champions League verloor van Borussia Dortmund (0-1) en in de Premier League gelijkspeelde bij Wolves (2-2).

De highlights: Manchester United FC - Newcastle

  • Newcastle won vorige confrontatie
  • Newcastle verloor maar 1 van laatste 10 matchen
  • Manchester United verloor 5 van laatste 10 matchen
  • Manchester United pas 13e beste uitploeg in Premier League

Onze voorspelling: Manchester United FC - Newcastle

Manchester United’s seizoen staat voorlopig weer in het teken van wisselvalligheid. Volgens ons komt de confrontatie met Newcastle op een zeer ongelegen moment. De pijnlijke thuisnederlaag tegen City hangt nog in de kleren. Newcastle verloor bovendien maar 1 van zijn laatste 10 gespeelde wedstrijden. Onze voorspelling Manchester United-Newcastle: Newcastle wint.

 

1
Unibet
1.86
Manchester United FC wint: €50 X 1.86 = 93€
Bonus €50
N
Unibet
3.85
Gelijk €50 X 3.85 = 192.5€
Bonus €50
2
Unibet
4
Newcastle wint: €50 X 4 = 200€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.