Loading...

Voorspelling Marokko - Portugal

10 december 15:00

Voetbal - WK

Marokko Marokko
-
Portugal Portugal

Onze wedtip

Portugal winnaar

Bet365 1.7 Bonus
Wedden

De wedtip: Marokko - Portugal

Marokko is dé revelatie van dit toernooi. Bondscoach Walid Regragui heeft zijn spelersgroep volledig in lijn kunnen brengen met zijn visie: hard werken tot je erbij neervalt. Dat resulteerde erin dat Marokko op dit toernooi nog maar 1 tegendoelpunt heeft gekregen en dat was dan nog eens een owngoal van Aguerd Nayef in de laatste gewonnen groepswedstrijd tegen Canada (1-2). Marokko kon in zijn eerste groepswedstrijd vice-Wereldkampioen Kroatië in bedwang houden (0-0) om nadien de nummer 3 van het vorige WK, België, te kloppen (0-2). In de 1/8e finale wachtte grootmacht Spanje waar Marokko voor de doorsnee journalist en voetbalfan ook de betere ploeg was na 90 minuten. Er viel echter geen enkel doelpunt tijdens de wedstrijd en ook niet in de verlengingen. Dankzij de ontstellende zwakke strafschoppenserie van Spanje (die 3 keer op rij een strafschop miste) kon het zich voor het eerst in de geschiedenis plaatsen voor de kwartfinale van een WK. In totaal boekt Marokko 11 op 15 uit zijn laatste 5 interlands. Vlak voor het WK handelde het winnend een vriendschappelijke wedstrijd af tegen Georgië (3-0).

Met Portugal wacht wel een ploeg die in zijn 1/8e finale uitpakte met ware ‘gallery play’ en een anders zo stug en moeilijk te ontwrichten Zwitserland degradeerde tot een miezerig hoopje geraspte kaas van het witproduct van de supermarkt. Het werd maar liefst 6-1. Ene Goncalo Ramos etaleerde zijn klasse met 3 doelpunten in zijn eerste basisplaats voor de Portugese nationale ploeg op een WK. In de groepsfase konden de troepen van Fernando Santos de eerste twee wedstrijden winnend afsluiten tegen Ghana (3-2) en Uruguay (2-0). Met een veredeld B-elftal verloor het op de laatste speeldag van de groepsfase van Zuid-Korea (2-1). Voor aanvang van het WK kon het een oefeninterland winnend afsluiten tegen Nigeria (4-0). Hierdoor haalt het 12 op 15 in zijn laatste wedstrijden.

De highlights: Marokko - Portugal

  • Portugal klopte Marokko op vorige WK
  • Portugal scoort 16 doelpunten in 5 duels
  • Marokko scoort niet in helft van WK-wedstrijden

Onze voorspelling: Marokko - Portugal

Portugal pakte in zijn vorige wedstrijd uit met het beste voetbal dat we op dit WK al hebben gezien. Op het vorige WK konden de troepen van Fernando Santos reeds Marokko kloppen en toen was Santos reeds bondscoach. Ondanks dat het toen er in de 1/8e finale uitging en op het EK daaropvolgend er in dezelfde ronde uitging behield het het vertrouwen in Santos wat nu lijkt te lonen. All credits to Marokko die een toonbeeld zijn voor patriottisme, maar tegen dit Portugal zien we wel een eindstations voor de Atlas Leeuwen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Kroatië - Portugal te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Bet365
6.5
Marokko wint: €100 X 6.5 = 650€
Bonus €100
N
Bet365
3.8
Gelijk €100 X 3.8 = 380€
Bonus €100
2
Bet365
1.57
Portugal wint: €100 X 1.57 = 157€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.