Loading...

Voorspelling Marokko - Spanje

6 december 10:00

Voetbal - WK

Marokko Marokko
-
Spanje Spanje

Onze wedtip

Under 2.5 Goals

Unibet 1.71 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Marokko - Spanje

Het Education City Stadium in Qatar mag zich opmaken voor de 1/16e finale tussen Marokko en Spanje. De Marokkanen zijn de groepswinnaar van groep F terwijl Spanje op de laatste speeldag van de groepsfase nog op de tweede plaats in groep E belandde. Marokko speelde op speeldag 1 van dit WK gelijk tegen vice-Wereldkampioenschap Kroatië (0-0). Op speeldag 2 wist het België te kloppen met 0-2 na doelpunten van Romain Saïss en Zakaria Aboukhlal. In de laatste wedstrijd kon het dan vervolgens Canada opzij zetten na doelpunten van Hakim Ziyech en Youssef En-Nesyri (1-2). Uit zijn laatste 5 interlands boeken de troepen van Walid Regragui 11 op 15. Voor de 7 op 9 op het Wereldkampioenschap handelde het vriendschappelijk een gelijkspel bij Paraguay (0-0) af en op neutraal terrein een zege tegen Georgië (0-0).

Luis Enrique en zijn ‘Furia Roja’ startte verschroeiend aan het WK waarbij het op speeldag 1 Costa Rica wist weg te blazen met 7-0. Op speeldag 2 speelde het dan weer 1-1 gelijk tegen Spanje en op de laatste speeldag ging het verrassend de boot in tegen Japan (1-2). Met Alvaro Morata beschikt het over een speler die voor het eerst sinds 1950 erin slaagt om in drie opeenvolgende WK wedstrijden een doelpunt te scoren. Daarmee is hij momenteel ook 2e in de stand van de topschutters op dit WK. Uit de laatste 5 interlands boekt Spanje 10 op 15. Voor de 4 op 9 op dit WK handelde het een winnende partij af in functie van de UEFA Nations League bij Portugal (0-1) en kon het vriendschappelijk de maat nemen tegen Jordan (1-3) op neutraal terrein.

De highlights: Marokko - Spanje

  • Marokko slechts in 1 van 7 laatste partijen een tegendoelpunt.
  • Marokko kreeg slechts in 2 van laatste 10 partijen doelpunt tegen
  • Vorige 2 1/16e finales van Spanje telkens minder dan 3 doelpunten

Onze voorspelling: Marokko - Spanje

U kan het wellicht al afleiden uit onze opsomming hierboven: wij verwachten een wedstrijd met weinig doelpunten. Een van de sterktes van dit Marokko is de organisatie die bondscoach Regragui erin heeft geslepen. Dit resulteerde reeds in een paar knappe statistieken waarbij Marokko slechts in de laatste 7 wedstrijden in 1 duel een tegendoelpunt moest tolereren. In zijn laatste 10 wedstrijden was dat 2 wedstrijden. In totaal kregen de Leeuwen van de Atlas dus slechts 3 doelpunten tegen op 10 wedstrijden.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Marokko - Spanje te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
6.25
Marokko wint: €50 X 6.25 = 312.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.8
Gelijk €50 X 3.8 = 190€
Bonus €50
2
Unibet
1.62
Spanje wint: €50 X 1.62 = 81€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.