Loading...

Voorspelling Marseille - Feyenoord

5 mei 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Marseille Marseille
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Feyenoord verliest niet.

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Marseille - Feyenoord

Een volgepakt Vélodrome mag zich opmaken voor de terugronde van de halve finale van de UEFA Conference League tussen Olympique Marseille en Feyenoord Rotterdam. In de heenwedstrijd eindigde de wedstrijd op een 3-2 overwinning voor de Rotterdammers na twee doelpunten van Rotterdamse cultheld Cyriel Dessers. Voor Marseille meteen ook de eerste nederlaag sinds het in de UEFA Conference League begon. Marseille begon zijn campagne als afvaller van de UEFA Europa League reeds in de 1/16e finale. In eigen land ging Marseille afgelopen weekend thuis zwaar de boot in tegen Olympique Lyon (0-3) wat geen optimale voorbereiding is naar aanloop van deze wedstrijd. In de kwartfinale was Marseille te sterk voor het Griekse PAOK door eerst thuis met 2-1 te winnen en in Griekenland met 0-1 te winnen. 

Feyenoord trad pas aan in de ⅛ finale omdat het reeds zijn groep had gewonnen in deze UEFA Conference League. De Rotterdammers konden in eigen land afgelopen weekend wel hun wedstrijd winnen door op Fortuna Sittard te gaan winnen met 1-3, meteen ook al de vierde overwinning op rij in de eigen competitie. Feyenoord kon in de kwartfinale het Tsjechische Slavia Praag uitschakelen door thuis 3-3 gelijk te spelen en het verschil te maken in Praag met een 1-3 overwinning.

De highlights: Marseille - Feyenoord

  • Feyenoord verloor maar 1 van 15 UEFA Conference League wedstrijden;
  • Feyenoord 13 op 15 in UEFA Conference League.
  • Marseille won zijn 3 thuiswedstrijden in UEFA Conference League.
  • Marseille won nog nooit van Feyenoord.
  • Feyenoord won 3 laatste verplaatsingen.

Onze voorspelling: Marseille - Feyenoord

Feyenoord is al actief sinds de kwalificatierondes in deze UEFA Conference League en verloor van alle 15 gespeelde wedstrijden slechts eenmaal, dit op het veld van Elfsborg (3-1) in de groepsfase. Wij zien zeker kansen voor de Rotterdammers om door te stoten naar een Europese finale. Een gelijkspel volstaat voor de troepen van Arne Slot.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.