Loading...

Voorspelling Marseille - Lorient

14 januari 13:00

Voetbal - Ligue 1

Marseille Marseille
-
Lorient Lorient

Onze wedtip

Marseille winnaar

Toto 1.41 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Marseille - Lorient

Het Stade Orange Vélodrome mag zich voor de 19e plaats in de ligue 1 opmaken voor het duel tussen Olympique Marseille en FC Lorient. Marseille staat momenteel op de 3e plaats op 2 punten van de nummer twee Lens en op 8 punten van leider Paris Saint-Germain. De troepen van de Kroatische trainer Igor Tudor pakten uit hun laatste 5 duels 15 op 15 waarbij het opeenvolgend Lyon (1-0), Monaco (2-3), Toulouse (6-1), Montpellier (1-2) en Troyes (0-2) klopte. De eerste twee plaatsen in het klassement geven recht op rechtstreekse plaatsing voor de UEFA Champions League. Aangezien Lens er met Auxerre op papier een makkelijke tegenstander over de vloer verwacht doet Marseille er dus maar beter aan geen puntenverlies te lijden.

Met FC Lorient komt alleszins geen makkelijke tegenstander over de vloer. De nummer 16 van de voorgaande twee seizoenen doet het uitstekend en kampeert momenteel op een knappe 6e plaats. Met Régis Le Bris speelt het sinds dit seizoen onder de vleugels van iemand die nog nooit een ploeg op het hoogste niveau onder zijn hoede had. Het boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 5 op 15. Het verloor daarbij thuis van Paris Saint-Germain (1-2), speelde gelijk bij Strasbourg (1-1), verloor van Montpellier (0-2), won van Angers (1-2) en speelde thuis gelijk tegen Monaco (2-2).

De highlights: Marseille - Lorient

  • Marseille op 1 na minste tegendoepunten thuis
  • Marseille won vorige 6 confrontaties
  • Lorient kon al 8 duels niet meer winnen van Marseille

Onze voorspelling: Marseille - Lorient

Marseille heeft de ambitie om minstens even goed te doen als vorig seizoen toen het vice kampioen werd na Paris Saint-Germain. Daarvoor moet het wel op zijn hoede zijn en wedstrijden zoals deze winnend afsluiten, ook al is het tegen een van seizoensrevelaties. Marseille kan alvast rekenen op een goede thuisdefensie die nog maar 8 doelpunten moest slikken dit seizoen. Onderling tegen Lorient kon het bovendien de laatste 6 confrontaties telkens winnen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.