Loading...

Voorspelling Mechelen - Royal Antwerp FC

24 juli 10:00

Voetbal - Jupiler Pro League

Mechelen Mechelen
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

gelijk of Royal Antwerp FC winnaar

Toto 1.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Mechelen - Royal Antwerp FC

Op 24 juli mag KV Mechelen haar Pro League seizoen gaan beginnen in eigen huis tegen Royal Antwerp. Na het behalen van de 7e plek in het voorgaande seizoen kende KV Mechelen een tegenvallende Europa Round fase waar het slechts 1 van haar 6 wedstrijden wist te winnen. Ook in de oefenwedstrijden in opbouw naar het nieuwe seizoen straalt Mechelen niet, met 3 ruime nederlagen uit de 5 oefenwedstrijden. Net als vorig seizoen oogt dan ook de defensie van KV Mechelen weer een struikelpunt te vormen, waarmee het vorig seizoen gemiddeld bijna 2 tegendoelpunten per wedstrijd incasseerde. Echter, is de oefenfase ook aanvallend niet goed verlopen voor het elftal, met slechts 5 doelpunten in 5 wedstrijden.

Met de 4e plek in het voorgaande seizoen had Royal Antwerp geen verbetering van haar positie kunnen bewerkstelligen in de Championship Round. Met name aan de aanvallende kant had Royal Antwerp moeite in de Championship Round waardoor het slechts 1 van haar 6 wedstrijden won. Voor Royal Antwerp is succes dan ook vaak gerelateerd aan haar defensie, welke tot de Belgische top behoort. Echter, is Royal Antwerp niet geheel toegewezen op haar verdediging. In de paar oefenwedstrijden die het speelde in aanleiding naar het seizoen heeft de club een goede aanval laten zien waarbij Royal Antwerp vaak in staat is een voorsprong op de bouwen en deze goed te verdedigen.

De highlights: Mechelen - Royal Antwerp FC

  • KV Mechelen heeft slechts 1 van haar laatste 10 wedstrijden gewonnen.
  • KV Mechelen incasseerde 61 tegendoelpunten in haar vorige 34 competitiewedstrijden.
  • KV Mechelen heeft 11 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Royal Antwerp incasseerde 38 tegendoelpunten in haar vorige 34 competitiewedstrijden.
  • Royal Antwerp won met 4-0 in de oefenwedstrijd van KV Mechelen.

Onze voorspelling: Mechelen - Royal Antwerp FC

Zowel KV Mechelen als Royal Antwerp hopen in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen de zure nasmaak van het einde van het voorgaande seizoen weg te wassen. Echter, betreedt KV Mechelen het nieuwe seizoen na een serie van teleurstellende oefenwedstrijden. Mechelen oogt net zoals vorig jaar grote verdedigende problemen te hebben waarbij het regelmatig wedstrijden aan deze zijde verspilt. Aan de andere kant blijft Royal Antwerp solide defensief spel leveren terwijl ook haar aanval in vorm oogt. Royal Antwerp of gelijkspel oogt daarom een goede inzet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.