Loading...

Voorspelling Mechelen - Royal Antwerp FC

30 april 8:30

Voetbal - Beker Van België

Mechelen Mechelen
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

Royal Antwerp FC winnaar

Unibet 1.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Mechelen - Royal Antwerp FC

In België staat aanstaande zondag de finale van de Beker van België op het programma waarin traditieteams KV Mechelen en FC Antwerp het tegen elkaar mogen opnemen. Het KV Mechelen van Steven Defour beleefde een zeer treurig seizoen met een 13e plek waarbij het seizoen er reeds opzit want het speelt geen Play Offs. Toch kan een eventuele bekerwinst en Europees voetbal het seizoen opfleuren voor de Maneblussers. In de halve finale was het te sterk voor Zulte Waregem waarbij het zowel in Waregem (0-1) als in Mechelen wist te winnen (2-1). In de kwartfinale toonde het zich te sterk voor KV Kortrijk (0-1) en in de 1/8e finale wist het Seraing (1-0) opzij te zetten. In de eerste ronde loodste het zich voorbij vierdeklasser Lokeren Temse (0-5).

Met FC Antwerp bekampt het een team die volop meedoet voor de prijzen dit seizoen. De troepen van Mark van Bommel mogen ook de Champions Play Offs spelen waarin het de titelstrijd zal aangaan met Union Saint-Gilloise en KRC Genk. In de halve finale van de beker kon het Union alvast een eerste keer pijn doen door thuis te winnen (2-0). Op Union ging het nipt de boot in (1-0). In de kwartfinale kon het die andere titelkandidaat KRC Genk opzij zetten (0-3) en in de 1/8e finale was het te sterk voor Standard (4-0). In de eerste ronde zette het tweedeklasser Beveren opzij (2-3). Best een indrukwekkend parcours dus.

De highlights: Mechelen - Royal Antwerp FC

  • Vorige wedstrijd werd 5-0 voor FC Antwerp
  • FC Antwerp elimineerde top 2 in vorige rondes
  • KV Mechelen won maar 1 van laatste 6 wedstrijden
  • Antwerp 25 op 30 in laatste 10 wedstrijden
  • Antwerp 9 op 9 tegen Mechelen

Onze voorspelling: Mechelen - Royal Antwerp FC

Een bekerfinale is altijd een speciale wedstrijd waarbij het (recente) verleden van geen tel is. Toch kunnen we niet naast het indrukwekkende parcours kijken dat Antwerp heeft afgelegd in dit toernooi waarbij het de top 2 kon uitschakelen in de vorige rondes. Bovendien boekt Antwerp 9 op 9 tegen Mechelen waarbij het de laatste wedstrijd won met 5-0. KV Mechelen kon slechts 1 van zijn laatste 6 wedstrijden winnen en neemt het op tegen een team dat 25 op 30 boekte in zijn laatste 10 wedstrijden. Onze voorspelling KV Mechelen-FC Antwerp: FC Antwerp wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.