Loading...

Voorspelling Mexico - Polen

22 november 11:00

Voetbal - WK

Mexico Mexico
-
Polen Polen

Onze wedtip

Under 2.5 Goals

Unibet 1.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Mexico - Polen

In groep C staat aanstaande dinsdag de interessante affiche tussen Mexico en Polen op het programma. Het Mexico van de Argentijnse bondscoach Gerardo Martino wist zich als tweede te plaatsen in zijn CONCACAF kwalificatiegroep na Canada met evenveel punten maar met een slechter doelsaldo. Van de laatste 5 wedstrijden dat Mexico speelde kon het er maar 2 winnen en boekte het 6 op 15. Het waren telkens vriendschappelijke wedstrijden. Het verloor van Paraguay (0-1), won van Peru (0-1, verloor bij Colombia (3-2), versloeg Irak (4-0) en verloor op eigen bodem van Zweden (1-2).

Met Polen krijgt het een tegenstander die barrages nodig had om zich te kwalificeren voor dit WK. Het team van bondscoach Czeslaw Michniewicz eindigde in zijn kwalificatiegroep nog als tweede na Engeland om vervolgens in de barrages Zweden opzij te zetten met 2-0. Naar aanloop van dit WK kon Polen in zijn laatste 5 wedstrijden 7 op 15 punten boeken. Het speelde in functie van UEFA Nations League gelijk in Nederland (2-2), verloor op eigen bodem van België (0-1) en ook van Nederland (0-2). Nadien won het nog op Wales (0-1) en kon het vriendschappelijk Chili opzij zetten (1-0).

De highlights: Mexico - Polen

  • Polen kon laatste 3 confrontatie met Mexico niet winnen.
  • Laatste 4 wedstrijden van Polen telkens minder dan 3 doelpunten.
  • Vorige 3 WK deelnames startte Polen telkens met 0 op 6.

Onze voorspelling: Mexico - Polen

We kwamen op een zeer bizarre statistiek tijdens onze research. Daarin zagen we dat bij de laatste 3 deelnames dat Polen telkens met een 0 op 6 startte aan de groepsfase om dan telkens de laatste wedstrijd winnend af te sluiten. We zien ook dat de Polen weinig scoren de laatste tijd waarbij wedstrijden vaak eindigen met minder dan 3 doelpunten. Dit was het geval bij de laatste 4 wedstrijden. Wij verwachten dat Michniewicz dan ook wat zekerheid gaat inbouwen en dat dit wel eens zou kunnen resulteren in een wedstrijd met weinig doelpunten.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de Mexico - Polen voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.45
Mexico wint: €50 X 2.45 = 122.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.15
Gelijk €50 X 3.15 = 157.5€
Bonus €50
2
Unibet
3.2
Polen wint: €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.