Loading...

Voorspelling Mónaco - PSV

2 augustus 14:00

Voetbal - Champions League

Mónaco Mónaco
-
PSV PSV

Onze wedtip

Beide Teams Scoren

Toto 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Mónaco - PSV

Op 2 augustus zal in de Champions League voorrondes AS Monaco haar eerste wedstrijd in eigen stadion tegen PSV Eindhoven spelen. Nadat het in de laatste speelronde van het Franse Ligue 1 seizoen haar directe Champions League ticket verspeelde moet AS Monaco genoegen nemen met de voorrondes. Echter, heeft de club nog niet geheel haar vorm gevonden gedurende de voorbereidingen naar het nieuwe voetbalseizoen. Van de 7 oefenwedstrijden die het heeft gespeeld heeft het er slechts 2 gewonnen. Voor AS Monaco komen de tegenvallende prestaties met name voort uit haar defensieve vermogen. Zoals de recente 3-1 en 2-1 nederlagen tegen Southampton en FC Porto nogmaals aantoonde kampt Monaco met een verdediging welke te vaak steken laat vallen. Mede hierdoor moet de ploeg regelmatig ondanks een capabele aanval genoegen nemen met gelijkspellen.

Na een zinderde wedstrijd te hebben gespeeld voor de Johan Cruijff schaal met een 5-3 overwinning op Ajax betreedt PSV Eindhoven haar wedstrijd tegen Monaco met 3 overwinningen op rij. Net als vorig seizoen ogen de Eindhovenaren ook dit jaar weer over een sterke aanval te beschikken welke wedstrijden naar zich toe kan slepen met een veelvuldigheid aan vuurkracht. Echter, heeft de achterhoede van PSV de wensen overgelaten gedurende de aanloop naar het nieuwe seizoen. Zowel in de overwinning op Ajax als in eerdere oefenwedstrijden zoals de 0-4 nederlaag tegen Arminia Bielefeld heeft PSV laten zien dat het haar sterke aanval nodig heeft om te compenseren voor de zwakte die de verdediging periodiek laat zien.

De highlights: Mónaco - PSV

  • In 8 van de laatste 10 wedstrijden van AS Monaco scoorden beide teams.
  • In 8 van de laatste 10 wedstrijden van PSV Eindhoven scoorden beide teams.
  • AS Monaco heeft 18 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • PSV Eindhoven heeft 26 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Zowel AS Monaco als PSV Eindhoven kampen met verdedigende zwakheden.

Onze voorspelling: Mónaco - PSV

Gezien de recente prestaties van zowel AS Monaco als PSV Eindhoven oogt deze clash in de voorronde van de Champions League een interessant affiche op te leveren. Zowel AS Monaco als PSV Eindhoven kennen een sterke aanval welke een grote mate van trefzekerheid bezit om wedstrijden binnen handbereik te houden. Echter, hebben allebei de ploegen ook een gedeelde zwakheid in de verdedigende gaten die kunnen vallen. Gezien de mogendheden van beide teams om doelpunten te produceren en de defensieve zwakte verwachten wij dat beide teams scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.