PSV winnaar

Unibet 3.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Mónaco - PSV

AS Monaco eindigde het vorige seizoen, na een indrukwekkende reeks van 9 overwinningen in de laatste 10 wedstrijden, op de derde plaats in de Ligue 1. De goede reeks waar Monaco de competitie mee afsloot kan niet los gezien worden van de trainerswisseling die in de winterstop heeft plaatsgevonden. Het was Niko Kovac die na anderhalf jaar het veld moest ruimen voor de van Club Brugge overgekomen Philippe Clement. AS Monaco beleefde een matige voorbereiding. In de laatste 3 oefenwedstrijden werd er 2-2 gelijkgespeeld tegen Inter Milaan en verloren van Porto (2-1) en Southampton (3-1).

PSV speelde afgelopen zaterdag zijn eerste officiële wedstrijd tegen Ajax in het duel om de Johan Cruijff schaal. De Eindhovenaren waren in het duel niet erg dominant en hadden moeite om onder de druk van de Amsterdammers uit te komen maar waren wel zeer efficiënt. De absolute uitblinkers waren Guus Til en Cody Gakpo. Guus Til scoorde in de 32e minuut bij de eerste echte kans voor PSV en vond daarna nog tweemaal het net. Cody Gakpo gaf bij de eerste twee doelpunten van Til de assist en scoorde in de 65e minuut ook nog een doelpunt. Het tweetal werd in de 73e minuut gewisseld uit voorzorg op dit treffen tegen AS Monaco.

Onze voorspelling: Mónaco - PSV

De twee clubs speelde in het verleden 6 keer eerder tegen elkaar. Van deze wedstrijden won AS Monaco 2 keer. PSV won 2 keer en het eindigde 2 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams elkaar troffen was het vorige seizoen in de groepsfase van de Europa League. De eerste wedstrijd eindigde toen in een 1-2 overwinning voor AS Monaco en de tweede in een 0-0 gelijkspel. Wij denken dat het momenteel erg dicht bij elkaar ligt en gaan voor een overwinning voor PSV.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.