Loading...

Voorspelling NEC - Ajax

23 april 10:30

Voetbal - Eredivisie

NEC NEC
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.18 Bonus €50
Wedden

De wedtip: NEC - Ajax

Speeldag 30 in de Eredivisie en daarin mag promovendus en huidige nummer 10 in de stand NEC Nijmegen zich opmaken op leider Ajax Amsterdam te ontvangen. NEC Nijmegen heeft de doelstelling behaald dit seizoen door het behoud reeds te verzekeren. Mikken op een plek voor de Play Offs voor een Europees ticket zou van te veel hoogmoed getuigen. De 7e in de stand staat namelijk met nog 5 speeldagen te gaan reeds 7 punten voor wat amper te overbruggen valt. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekten de troepen van Rogier Meijer 4 op 15. Het verloor daarbij zowel tegen AZ Alkmaar (1-3) als tegen FC Groningen (4-3). Nadien volgde een gelijkspel thuis tegen Sparta Rotterdam (0-0) en een overwinning bij Cambuur (1-2). Op de vorige speeldag ging het thuis onderuit tegen FC Twente (0-2).

Ajax verwerkt met de verloren bekerfinale tegen PSV Eindhoven (2-1) een opdoffer van formaat maar moet dit weekend weer volop aan de bak. 4 punten is wat Ajax en eerste achtervolger PSV Eindhoven scheidt. Het kan dus maar beter geen steek laten vallen in deze wedstrijd. Erik Ten Hag zal met een 3e titel op rij afscheid willen nemen van Amsterdam voor hij aan zijn -waarschijnlijk- Engels avontuur begint. Ajax behaalde uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden 15 op 15. Het won achtereenvolgens van RKC Waalwijk (3-2), Cambuur (2-3), Feyenoord (3-2), FC Groningen (1-3) en Sparta Rotterdam (2-1).

De highlights: NEC - Ajax

  • Ajax 15 op 15 in Eredivisie.
  • Ajax verloor maar 1 competitiewedstrijd in 2022.
  • 36 op 39 in 2022 voor Ajax in competitie.
  • NEC won al 9 wedstrijd op rij niet meer thuis.
  • NEC Nijmegen slechtste thuisploeg in Eredivisie.

Onze voorspelling: NEC - Ajax

Hoewel NEC Nijmegen een 10e plaats inneemt in het klassement is het veruit de slechtste thuisploeg uit de hele competitie. Het kon nog maar tweemaal winnen in eigen huis. De laatste overwinning in het Goffertstadion is inmiddels al 9 speeldagen geleden. Wij verwachten geen verrassing hier en zien Ajax deze missie volbrengen.
 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.