Loading...

Voorspelling NEC - Ajax

3 december 8:30

Voetbal - Eredivisie

NEC NEC
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: NEC - Ajax

NEC Nijmegen mag zijn 13e speeldag in de Eredivisie afwerken tegen Ajax Amsterdam. NEC Nijmegen staat momenteel op de 14e plaats en strijdt traditioneel tegen het het degradatievuur elk seizoen. Maar ditmaal kan het wel een serieuze sprong maken bij winst. Want het verschil met nummer 8 Ajax is slechts 8 punten. De troepen van Rogier Meijer boeken 5 op 15 na 5 gelijke spelen op rij. Het speelde gelijk bij Heerenveen (1-1), het speelde thuis gelijk tegen Almere City (1-1), gelijk thuis tegen FC Volendam (3-3), gelijk bij FC Twente (3-3) en gelijk thuis tegen GO Ahead Eagles (1-1).

Bij Ajax wist John van’t Schip de zwaarste schillen van de crisis reeds weg te pellen door op te klimmen van de laatste bodem naar de subtop in de Eredivisie. Bij winst kan Ajax aansluiten bij de top 7. Uit de laatste 5 wedstrijden in de Eredivisie boekt het 10 op 15. Het verloor van PSV Eindhoven (5-2), won van FC Volendam (2-0), won van Heerenveen (4-1), speelde gelijk bij Almere City (2-2) en won van Vitesse Arnhem (5-0). Europees verloor het op bezoek bij Marseille (4-3) in functie van de UEFA Europa League. Hierdoor heeft het enkel nog kans om Europees te overwinteren in de UEFA Conference League al moet het daarvoor op de laatste speeldag wel winnen.

De highlights: NEC - Ajax

  • NEC Nijmegen 6 wedstrijden op rij zonder zege
  • Ajax 10 op 12 in Eredivisie onder John van’t Schip
  • NEC won al 26 keer op rij niet meer van Ajax
  • NEC 4 thuiswedstrijden op rij zonder zege

Onze voorspelling: NEC - Ajax

Ajax Amsterdam moet nog meedoen voor de Europese tickets. Wedstrijden als deze moeten in dat opzicht over de streep worden gehaald, wat natuurlijk een understatement is voor een club als Ajax, zelfs in een crisisjaar. Onder John van’t Schip kan het alleszins met een iets meer opgeheven hoofd deze uitwedstrijd aanvatten. Het pakte 10 op 12 sinds zijn aanstelling. Onze voorspelling NEC Nijmegen-Ajax: Ajax wint.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.