Loading...

Voorspelling NEC - Go Ahead Eagles

17 januari 12:45

Voetbal - KNVB Beker

NEC NEC
-
Go Ahead Eagles Go Ahead Eagles

Onze wedtip

GO Ahead Eagles +0.25 Asian Handicap

Unibet 1.91 Bonus €50
Wedden

De wedtip: NEC - Go Ahead Eagles

In de 1/32e finale van de KNVB Beker mag NEC Nijmegen zich opmaken om GO Ahead Eagles te ontvangen. Oftewel de 8 tegen de nummer 7 uit de Eredivisie. NEC Nijmegen kon de beker nog nooit winnen. Het haalde wel al meermaals de finale. Vorig seizoen ging het er in de 1/16e finale uit tegen Feyenoord na strafschoppen. In de eerste ronde van deze editie wonnen de troepen van Rogier Meijer tegen Roda JC uit de Eerste Divisie (5-3), in de vorige ronde wist het te winnen bij amateurclub GVVV (1-6).

Met GO Ahead Eagles komt een ploeg op bezoek die er ook uitging in de 1/16e finales vorig seizoen, dit tegen ADO Den Haag (0-1). Net als NEC kon GO Ahead ook nog geen enkele editie winnen. In de eerste ronde gingen de troepen van René Hake met de hakken over de sloot gaan winnen bij Tweede Divisionist Koninklijke HFC waarbij het pas de maat nam na verlengingen (1-4). In de vorige ronde was het een paar maten te sterk voor -tevens- Tweede Divisionist De Treffers (7-1).

De highlights: NEC - Go Ahead Eagles

  • NEC kon maar een van laatste vijf duels winnen van GO Ahead Eagles
  • NEC kon laatste 3 wedstrijden niet winnen van GO Ahead Eagles
  • NEC won maar 1 van laatste 6 thuisduels
  • Twee edities geleden kegelde GO Ahead NEC eruit in kwartfinale

Onze voorspelling: NEC - Go Ahead Eagles

NEC NIjmegen lijkt GO Ahead Eagles wel te liggen, zeker in de beker. Twee edities geleden ging het in de kwartfinale gaan winnen in Nijmegen (0-2) waardoor het in de halve finale geraakte om nadien uitgeschakeld te worden door PSV. NEC Nijmegen kon amper 1 van zijn laatste 6 thuiswedstrijden winnen… Onze voorspelling NEC Nijmegen-GO Ahead Eagles: Go Ahead Eagles +0.25 Asian Handicap. 

 

1
Unibet
2.28
NEC wint: €50 X 2.28 = 114€
Bonus €50
N
Unibet
3.9
Gelijk €50 X 3.9 = 195€
Bonus €50
2
Unibet
2.7
Go Ahead Eagles wint: €50 X 2.7 = 135€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.