Loading...

Voorspelling Nederland - Argentinië

9 december 14:00

Voetbal - WK

Nederland Nederland
-
Argentinië Argentinië

Onze wedtip

Nederland winnaar

Unibet 3.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Argentinië

Het Lusail Stadium mag zich opmaken voor een prachtige affiche in de kwartfinale waarin Nederland en Argentinië het mogen opnemen tegen elkaar. Beide landen vochten al menig legendarische duels uit tegen elkaar op het Wereldkampioenschap. Oranje zette dit WK alvast goed in qua resultaten. Het eerder zakelijke voetbal van Louis Van Gaal zorgde meteen voor een overwinning tegen Senegal (0-2). Daarna volgde een gelijkspel tegen Ecuador (1-1) en een zege tegen gastland Qatar (2-0). In de 1/8e finale wachtte de confrontatie met de USA waarvoor velen vreesde door het goede spel dat de troepen van Gregg Berhalter brachten in de groepsfase. Toch kenden Van Gaal’s troepen weinig problemen en boekte het een eenvoudige winst (3-1). Als we strafschoppen buiten beschouwing laten is Louis Van Gaal al 11 WK-wedstrijden op rij ongeslagen als bondscoach. Enkel Felipe Scolari doet beter die het 13 wedstrijden zonder nederlaag wist vol te houden bij Brazilië.

Met Argentinië wacht natuurlijk een eerste echte uitdaging op dit toernooi voor Oranje. De troepen van bondscoach Lionel Scaloni startte dit toernooi wel met een ongelooflijke valse noot door een historische nederlaag tegen Saudi-Arabië (2-1). Toch wisten Messi & Co de druk van zich af te spelen door twee vlotte zeges tegen Mexico en Polen (telkens 2-0). In de 1/8e finale wachtte Australië. Daarin kon niemand minder dan Lionel Messi in zijn 1000ste cap zijn land op de juiste weg helpen door de openingsgoal op zijn naam te zetten. Toch kende het in de slotfase nog veel moeite met de dappere Aussies en ontsnapte het meermaals aan een late gelijkmaker (2-1).

De highlights: Nederland - Argentinië

  • Argentinië won nog nooit tegen Nederland na reguliere speeltijd
  • Nederland kreeg nog maar 2 doelpunten tegen in laatste 5 duels
  • Louis Van Gaal al 11 WK-wedstrijden op rij ongeslagen.

Onze voorspelling: Nederland - Argentinië

De laatste confrontatie tussen Oranje en Argentinië was op het WK in 2014 waarin Argentinië het na reguliere speeltijd en verlengingen (0-0) wist af te maken in een strafschoppenreeks. Hierdoor kwam er geen finale voor Oranje en werd Argentinië uiteindelijk verliezend finalist tegen Duitsland. Toen was Van Gaal ook bondscoach en kon het Nederland nog aan een bronzen plak helpen door in de kleine finale Brazilië opzij te zetten (3-0). Wij hebben er vertrouwen in dat Louis er dit keer wel in zal slagen om de Argentijnen een hak te zetten en Oranje zo opnieuw bij de laatste 4 te loodsen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Nederland - Argentinië te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
3.75
Nederland wint: €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.1
Gelijk €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
2
Unibet
2.2
Argentinië wint: €50 X 2.2 = 110€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.