Loading...

Voorspelling Nederland - België

25 september 14:45

Voetbal - Nations League

Nederland Nederland
-
België België

Onze wedtip

Nederland winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - België

Nederland heeft afgelopen donderdag een goede stap gezet naar de volgende ronde door met 0-2 te winnen van Polen. Het Nederlands elftal gaat door deze overwinning met 13 punten uit 5 wedstrijden aan de leiding in Groep 4 van de Nations League en heeft 3 punten voorsprong op de nummer twee en tegenstander in deze wedstrijd, België. Helemaal ongeschonden kwam de ploeg van Louis van Gaal door het uitvallen van Teun Koopmeiners, Memphis Depay en Frenkie de Jong niet uit de wedstrijd, maar tankte wel het nodige zelfvertrouwen. De blessure van Frenkie de Jonge lijkt overigens mee te vallen en de FC Barcelona middenvelder kan na alle verwachting gewoon meespelen in deze wedstrijd.

België heeft zich na de pijnlijke openingswedstrijd tegen Nederland, die met 1-4 verloren werd, de laatste wedstrijden in de Nations League goed hersteld. De Belgische ploeg won 3 van de laatste 4 wedstrijden en verspilde alleen in de uitwedstrijd tegen Wales 2 punten door 1-1 gelijk te spelen. De Rode Duivels gingen afgelopen donderdag goed van start door in de 10e minuut de 1-0 te maken. De man van de wedstrijd bij de Belgen was Kevin de Bruyne. De aanvallende middenvelder van Manchester City maakte het eerste doelpunt en gaf bij de winnende treffer van Michy Batshuayi de assist.

De highlights: Nederland - België

  • Batshuayi (België) en Memphis (Nederland) zijn met 3 doelpunten de topscoorders in de Nations League
  • Nederland is de laatste 14 officiële wedstrijden ongeslagen
  • België won 5 van 10 laatste wedstrijden
  • Nederland scoorde in de laatste 7 wedstrijden minimaal 2 doelpunten per wedstrijd
  • België scoorde in de laatste 7 wedstrijden minimaal 1 doelpunt per wedstrijd

Onze voorspelling: Nederland - België

De laatste keer dat Nederland tegen België speelde was juni dit jaar in de eerste groepswedstrijd van deze Nations League en toen werd er met 1-4 gewonnen door Nederland. In de laatste 10 ontmoetingen werd er 6 keer gelijkgespeeld, 2 keer won Nederland en 2 keer won België. Als de Belgen de volgende ronde willen halen van dit toernooi dan moeten ze in deze laatste groepswedstrijd met minimaal 4 doelpunten verschil winnen. Wij verwachten niet dat dat gaat gebeuren en gaan voor een 2-1 overwinning voor Nederland.  

1
Unibet
2.55
Nederland wint: €50 X 2.55 = 127.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.55
Gelijk €50 X 3.55 = 177.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.85
België wint: €50 X 2.85 = 142.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.