Loading...

Voorspelling Nederland - Denemarken

26 maart 15:45

Voetbal - Vriendschappelijke Wedstrijd

Nederland Nederland
-
Denemarken Denemarken

Onze wedtip

Denemarken Double Chance.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Denemarken

Voor de oefenpot tegen Denemarken zal Nederland het zonder bondscoach Louis Van Gaal moeten doen nadat die een positieve coronatest aflegde en in isolatie moet. De technische staf met Danny Blind, Fraser en Hoek zullen het overnemen van hem tot zijn terugkeer. Verwacht wordt dat de Johan Cruijff Arena goed gevuld zal zijn nu elke plek weer ingenomen mag worden door een supporter. Nederland kon in zijn laatste 5 interlands 13 op 15 boeken nadat het thuis Turkije met 6-1 klopte wat de weg inleidde richting het WK in Qatar. Op Letland werd het 0-1 gevolgd door een nieuwe monsterscore thuis tegen Gibraltar waar het 6-0 tegen werd. Op Montenegro werd het 2-2 en thuis tegen Noorwegen werd het 2-0.

Denemarken dat Christian Eriksen opnieuw in de selectie verwelkomt, heeft zijn laatste interland verloren op het veld van Schotland (0-1). Denemarken was toen al zeker van groepswinst en het was de eerste nederlaag in 10 wedstrijden. Tegen Engeland op het EK in Italië ging het er pas na verlengingen uit. Op verplaatsing is Denemarken een zeer stugge tegenstander want de afgelopen 12 maanden verloor het geen enkele wedstrijd van de 9 wedstrijden buitenshuis.

De highlights: Nederland - Denemarken

  • Denemarken al een jaar ongeslagen op verplaatsing.
  • Nederland al een jaar ongeslagen op eigen grond.
  • Nederland zonder Louis Van Gaal.

Onze voorspelling: Nederland - Denemarken

Het wordt een duel tussen een ongeslagen team thuis versus een ongeslagen team uit. Van de vorige 5 confrontaties wist Nederland het tweemaal te halen, werd het tweemaal een gelijkspel en won Denemarken het vorige treffen in teken van het EK 2012 toen het 0-1 werd.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.