Loading...

Voorspelling Nederland - Duitsland

29 maart 14:45

Voetbal - Vriendschappelijke Wedstrijd

Nederland Nederland
-
Duitsland Duitsland

Onze wedtip

Over 2.5.

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Duitsland

Na het spectaculaire oefenduel tegen Denemarken waar Nederland met 4-2 won, mag het zich nu opmaken om Duitsland te ontvangen, opnieuw in de eigen Johan Cruijff Arena. Het befaamde 3-4-2-1 systeem van bondscoach Van Gaal waar al veel inkt is over gevloeid lijkt te beginnen aanslaan. Oranje is reeds 8 wedstrijden op rij ongeslagen en wist daarin 20 op 24 te boeken. Zijn laatste 5 duels op eigen grond wist het telkens te winnen. Het versloeg achtereenvolgens Montenegro (4-0), Turkije (6-1), Gibraltar (6-0), Noorwegen (2-0) en Denemarken (4-2). Zo komt het ook aan 22 gescoorde doelpunten uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het Nederlands elftal kan bij een overwinning en puntenverlies van Portugal (vs Noord Macedonie) zichzelf belonen met een meer gunstige positie in de loting voor het WK aanstaande vrijdag.

Het ontvangt met Duitsland wel een enorm pittige tegenstander. Hansi Flick’s troepen wisten tijdens hun vorige oefeninterland eenvoudig Israël opzij te zetten met 2-0. Het pakt zo in totaal 24 op 24 na acht opeenvolgende zeges. Van zijn laatste 5 uitduels verloor het eenmaal en pakt zo 12 op 15 op verplaatsing. Het ging in en tegen Engeland de boot in op het EK (2-0) nadien won het telkens op het veld van Liechtenstein (0-2), Ijsland (0-4), Noord Macedonie (0-4) en Armenië (1-4).

De highlights: Nederland - Duitsland

  • Nederland boekt 15 op 15 thuis.
  • Nederland scoorde 22 keer in eigen huis op 5 duels.
  • Duitsland pakt 24 op 24.

Onze voorspelling: Nederland - Duitsland

Van Gaal heeft gevraagd om grote tegenstanders en deze heeft het met Duitsland toch gekregen. Beide landen namen het vrij recentelijk tegen elkaar op voor de kwalificaties van het EK. Daarin mochten ze zichzelf telkens een zege toezeggen. Duitsland ging in Nederland gaan winnen met 2-3 terwijl Nederland in Duitsland de volle buit pakte met een 2-4 zege.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.