Loading...

Voorspelling Nederland - Ecuador

25 november 11:00

Voetbal - WK

Nederland Nederland
-
Ecuador Ecuador

Onze wedtip

Nederland winnaar

Bet365 1.8 Bonus
Wedden

De wedtip: Nederland - Ecuador

Nederland kreeg op speeldag 1 meteen al een zeer moeilijke opdracht met de Afrikaanse kampioen Senegal als tegenstander. Toch kon het in het Al Thumama Stadium via een eerder zakelijke aanpak de klus klaren via late goals van Cody Gakpo en Davy Klaasen, twee spelers die actief zijn in de eigen Eredivisie bij respectievelijk PSV en Ajax. Cody Gakpo verdiende een doelpunt want hij was voor ons ook de beste man op het veld. Het talent van PSV creëerde bijna al het gevaar. Indien Nederland deze wedstrijd tegen Ecuador wint dan is plaatsing voor de 1/16e finale zo goed als binnen. Toch zal het er alles aan doen om in die tweede ronde Engeland (favoriet voor groepswinst B) te ontlopen en dus voluit voor groepwinst gaan. Nederland mag met het nodige vertrouwen deze wedstrijd aanvatten want het boekt 13 uit 15 uit hun laatste 5 interlands.

Met Ecuador wacht toch een ploeg die niet te onderschatten valt en een prettige indruk naliet na de openingsmatch tegen Qatar (0-2). De troepen van de Argentijnse bondscoach Gustavo Alfaro leken zelfs niet eens de hoogste versnelling te moeten induwen en voorziet met Enner Valencia zelfs topscorer van het WK op dit moment met 2 doelpunten. Inmiddels is Ecuador ook reeds 7 wedstrijden op rij ongeslagen. Voor onderschatting geen plaats dus voor Van Gaal & Co. Wel was de overwinning voor Ecuador uitgebleven want het kon al 3 interlands op rij niet meer winnen.

De highlights: Nederland - Ecuador

  • Nederland boekt 13 op 15
  • Ecuador scoorde amper tweemaal in 4 wedstrijden
  • Nederland al 3 clean sheets op rij

Onze voorspelling: Nederland - Ecuador

De clean sheet tegen Senegal was al de 3e op rij voor Oranje. Bovendien is het al voor een periode van 12 maanden ongeslagen en pakt het 12 op 12 met onder meer tegenstanders als België en Polen. Ecuador maakte dan wel indruk tegen Qatar, toch zijn er nog veel twijfels rond de ploeg die maar tweemaal wist te scoren in zijn laatste 4 duels. Deze twee doelpunten van Valencia waren de eerste Ecuadoriaanse goals in 4 wedstrijden tijd.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Nederland - Ecuador te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Bet365
1.85
Nederland wint: €50 X 1.85 = 92.5€
Bonus €50
N
Bet365
3.3
Gelijk €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
2
Bet365
4.75
Ecuador wint: €50 X 4.75 = 237.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.