Loading...

Voorspelling Nederland - Polen

11 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Nederland Nederland
-
Polen Polen

Onze wedtip

Nederland winnaar

Toto 1.47 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Polen

In groep 4 van de UEFA Nations League mag Nederland zich opmaken in de Kuip van Rotterdam om de 3e speeldag af te werken tegen Polen. Nederland staat met twee opeenvolgende zeges op de eerste plek gevolgd door België dat 3 punten heeft. Op de 3e plaats vinden we Polen terug met 3 punten maar met een slechter doelsaldo. Op de laatste plaats staat Wales dat nog geen enkel punt sprokkelde. Nederland pakt in totaal 13 punten uit zijn laatste 5 wedstrijden. Het won zijn laatste kwalificatiewedstrijd voor het WK tegen Noorwegen (2-0), vriendschappelijk won het tegen Denemarken (4-2) en speelde het thuis gelijk tegen Duitsland (1-1). Voor de Nations League volgden de zeges tegen België (1-4) en Wales (1-2). 

Polen kreeg op de vorige speeldag afgelopen woensdag een stevige oplawaai op bezoek bij België. Het werd maar liefst 6-1. Hun eerste wedstrijd wisten de Polen dan weer thuis te winnen tegen Wales (2-1). Sinds januari 2022 speelt Polen onder de vleugels van bondscoach Czesław Michniewicz en werkte het 4 wedstrijden af tot nu toe. Naast de twee wedstrijden in de Nations League speelde het vriendschappelijk 1-1 gelijk op het veld van Schotland en het wist het het levensbelangrijke barrageduel tegen Zweden te winnen (2-0) wat de kwalificatie voor het WK opleverde. 

 

De highlights: Nederland - Polen

  • Laatste nederlaag Nederland sinds het EK.
  • 26 op 30 voor Nederland.
  • Nederland won vorige 5 confrontaties tegen Polen.
  • Polen won al 9 duels niet meer van Nederland.
  • 6 op 6 Nederland tegen Polen in vorige Nations League.

Onze voorspelling: Nederland - Polen

Beide teams namen het op de vorige editie van de Nations League ook tegen elkaar op en daarin kon Nederland tweemaal winnen. Nederland won zelfs de laatste 5 confrontaties van de Polen. Met de huidige vorm zien we een nieuwe zege in het verschiet voor de troepen van Louis Van Gaal.

 

1
Toto
1.33
Nederland wint: €50 X 1.33 = 66.5€
Bonus €50
N
Toto
5.6
Gelijk €50 X 5.6 = 280€
Bonus €50
2
Toto
9.7
Polen wint: €50 X 9.7 = 485€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.