Loading...

Voorspelling Nederland - Qatar

29 november 10:00

Voetbal - WK

Nederland Nederland
-
Qatar Qatar

Onze wedtip

Nederland winnaar

Unibet 1.17 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Qatar

Oranje kon op de vorige speeldag de verwachtingen niet inlossen tegen Ecuador. Het werd een 1-1 gelijkspel en kon zich bovendien nog gelukkig prijzen dat de Ecuadorianen niet lucide genoeg waren voor doel. We zagen dat Nederland het op fysiek vlak moest afleggen. toch heeft het deze groep nog volledig in handen en kan het mits winst tegen Qatar zich nog als groepswinnaar kronen. Samen met de zege op de eerste speeldag tegen Senegal (2-0) boeken de troepen van Van Gaal 13 op 15. Voor aanvang van het WK boekte het 9 op 9 in functie van de UEFA Nations League tegen Wales (3-2), Polen (0-2), België (1-0).

De Qatarezen zijn een grote teleurstelling op dit toernooi. Een vroegtijdige stopzetting van de nationale competitie, een decennia lang intensieve scouting en miljarden euro’s inzetten op neutraliseren van spelers van een andere origine, de oceanen aan fortuinen die het investeerde in nieuwe stadia… het heeft sportief geen enkele vrucht kunnen afwerpen. Op speeldag 1 was het kansloos tegen Ecuador (2-0) en op speeldag 2 liet het zich als een mak lammetje naar de slachtbank leiden (1-3). In totaal boekt Qatar 9 op 15. Voor aanvang van het WK boekte het 9 op 9 vriendschappelijk tegen Honduras (1-0), Panama (2-1) en Albanië (1-0).

De highlights: Nederland - Qatar

  • Nederland 13 op 15.
  • Nederland wint 7 van laatste 10 wedstrijden.
  • Nederland al 12 maanden ongeslagen.

Onze voorspelling: Nederland - Qatar

De Qatarezen zullen het WK in mooiheid willen afsluiten maar verwachten dat ze niet veel zullen verwezenlijken tegen Oranje dat al een volledig jaar ongeslagen is. Het gelijkspel tegen Ecuador zal misschien als een goede wake up call gefungeerd hebben. Wij verwachten dat Van Dijk & Co het vizier weer op scherp zullen staan hebben.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Nederland - Qatar te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
1.2
Nederland wint: €50 X 1.2 = 60€
Bonus €50
N
Unibet
6.75
Gelijk €50 X 6.75 = 337.5€
Bonus €50
2
Unibet
17
Qatar wint: €50 X 17 = 850€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.