Loading...

Voorspelling Nederland V - Zweden V

9 juli 15:00

Voetbal - EK women

Nederland V Nederland V
-
Zweden V Zweden V

Onze wedtip

Zweden Double Chance.

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland V - Zweden V

De winnaar van het vorige EK voor vrouwen, Nederland, mag het in de eerste groepswedstrijd opnemen tegen Zweden welke het uitschakelde op datzelfde EK in de kwartfinale. Ook op het vorige WK in Frankrijk in 2019 was Nederland het eindstation voor de Zweden die in de halve finale uitgeschakeld werden. Nederland verloor toen de finale van Amerika (2-0). Onlangs kwam het Nederlandse voetbal in een zeer positief daglicht te staan nadat de voetbalbond bekend maakte dat het de wedstrijdpremies van de vrouwen gaat gelijk trekken met die van mannen, een positieve evolutie dus. Sinds 2021 doet Nederland het met de Engelsman Mark Parsons als bondscoach die de dames door een wel heel vlotte kwalificatiecampagne loodste richting dit EK met een 30 op 30. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de Oranje leeuwinnen 12 op 15. In functie van de kwalificaties voor het WK 2023 won het van Cyprus (12-0) gevolgd door een gewonnen vriendschappelijke wedstrijd tegen Zuid-Afrika (5-1). Op het veld van Engeland werd dan weer zwaar verloren (5-1). Tegen Wit-Rusland werd voor de WK kwalificatiecampagne nog gewonnen (3-1) en haar laatste wedstrijd was een vriendschappelijke welke het won tegen Finland (2-0).

Met Zweden treft het meteen een zeer pittige tegenstander. Een tegenstander die in bloedvorm zit. Zweden was op het WK in Frankrijk 2019 nog 3e en kon op de laatste Olympische Spelen de zilveren medaille veroveren in Japan. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van trainer Peter Gerhardsson 13 op 15. Het won in functie van de WK Kwalificaties 2023 tegen Slowakije (3-0). Op de Algarve Cup won het van Portugal (0-4) gevolgd door een overwinning tegen Italië op datzelfde toernooi (1-2). Daarna volgde een monsterzege tegen Georgië (0-15) opnieuw in functie van de WK kwalificaties en een gelijkspel thuis tegen Noord-Ierland (1-1). De laatste wedstrijd eindigde op een vriendschappelijke overwinning tegen Brazilië (3-1).

De highlights: Nederland V - Zweden V

  • Nederland titelverdediger.
  • Zweden een van de titelkandidaten.
  • Zweden 13 op 15.
  • Nederland 30 op 30 in kwalificatiecampagne.
  • Zweden won al vier wedstrijden niet van Nederland.

Onze voorspelling: Nederland V - Zweden V

Zweden zal zich willen revancheren voor de verloren kwartfinale op de vorige editie van het Europees Kampioenschap en de verloren halve finale op het WK. Gezien de huidige vorm en de recente prestaties op het WK en de Olympische Spelen zien we er zeker graten in om te geloven dat ze deze wedstrijd niet zullen verliezen.

 

1
Unibet
2.95
Nederland V wint: €50 X 2.95 = 147.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.2
Gelijk €50 X 3.2 = 160€
Bonus €50
2
Unibet
2.43
Zweden V wint: €50 X 2.43 = 121.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.