Loading...

Voorspelling Nederland - Wales

14 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Nederland Nederland
-
Wales Wales

Onze wedtip

Nederland winnaar

Unibet 1.33 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nederland - Wales

In de UEFA Nations League mag Nederland zich opmaken om aanstaande dinsdag Wales te ontvangen in de Kuip in Rotterdam. De troepen van Louis Van Gaal zijn groepsleider in groep 4 met 7 punten, gevolgd door België op plaats 2 (4 punten). Polen staat op plaats 3 (4 punten met slechter doelsaldo) en op plaats 4 Wales (1 punt). Op de eerste speeldag kon Nederland hevig uithalen door de Derby Der Lage Landen te gaan winnen op het veld van België met 1-4. Op speeldag 2 ging het met 1-2 in Wales gaan winnen en op de vorige speeldag speelde het thuis 2-2 gelijk tegen Polen. Indien Nederland dit duel wint en er is geen winnaar in Polen vs België dan neemt het een serieuze optie op de groepswinst.

Wales begon minder succesvol aan deze editie van de UEFA Nations League door op de eerste speeldag uit te verliezen van Polen (2-1). Op de tweede speeldag gingen de troepen van Wayne Pivac opnieuw onderuit, zoals hierboven aangehaald op eigen grond tegen Nederland. Op de vorige speeldag speelde het 1-1 gelijk thuis tegen België. Wales vierde een dikke week geleden nog de kwalificatie voor het WK in Qatar nadat het thuis de barrage finale won van Oekraïne (1-0). 

 

De highlights: Nederland - Wales

  • Nederland bij winst bijna zeker van groepswinst.
  • Nederland meest scorende ploeg uit divisie 1.
  • Nederland won alle 9 voorafgaande confrontaties tegen Wales.
  • Wales boekt slechts 5 op 15.
  • Laatste nederlaag op eigen bodem voor Nederland in 2020.

Onze voorspelling: Nederland - Wales

Van Gaal en zijn troepen zullen voluit gaan voor de groepswinst zo rap mogelijk te verzilveren. Nederland is van alle landen actief in de eerste divisie samen met België de meest scorende. Voor Wales is het ook niet echt hoopgevend als men kijkt naar de 9 voorafgaande confrontaties tussen beide landen waarbij Nederland elke wedstrijd wist te winnen. De laatste nederlaag dat Nederland op eigen Nederlandse bodem leed was een vriendschappelijke wedstrijd in 2020 tegen Mexico (0-1).

 

1
Unibet
1.49
Nederland wint: €50 X 1.49 = 74.5€
Bonus €50
N
Unibet
4.5
Gelijk €50 X 4.5 = 225€
Bonus €50
2
Unibet
6.75
Wales wint: €50 X 6.75 = 337.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.