Loading...

Voorspelling New York City - Colorado Rapids

19 juni 17:00

Voetbal - Major League Soccer

New York City New York City
-
Colorado Rapids Colorado Rapids

Onze wedtip

New York City winnaar

Unibet 1.48 Bonus €50
Wedden

De wedtip: New York City - Colorado Rapids

Titelverdediger van de MLS League, New York City FC, mag het aanstaande zondag in het eigen Yankee Stadium opnemen tegen de Colorado Rapids. De troepen van de Noor Ronny Deila die de club vorig seizoen hun eerste titel schonk staan momenteel opnieuw aan de leiding in de Eastern Conference. Ze halen 13 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Het speelde thuis nog gelijk tegen Kansas City (0-0) gevolgd door vier opeenvolgende zeges tegen Columbus Crew (2-0), DC United (0-2), Chicago Fire (1-0) en Minnesota United (0-1).

De Colorado Rapids waren de winnaars van de Western Conference vorig seizoen maar strandde in de Play Offs in de 2e ronde tegen de Portland Timbers. De troepen van Robin Fraser staan op dit moment slechts op een 10e plaats in het klassement. Het heeft wel slechts 2 punten achterstand op de top 7 welke recht geeft op deelname aan de Play Offs. Uit hun laatste 5 wedstrijden boeken de Rapids 6 op 15. Het verloor bij de San Jose Earthquakes (1-0), won tegen Los Angeles FC (2-0), verloor opnieuw uit bij Sporting Kansas City (2-1) gevolgd door een thuiszege tegen Seattle Sounders (1-0). Op de vorige speeldag verloor het thuis van Nashville SC (1-3).

 

De highlights: New York City - Colorado Rapids

  • New York City won heenwedstrijd met 1-2.
  • Rapids konden al 3 wedstrijden niet winnen tegen New York City
  • Rapids won nog geen enkele partij op verplaatsing.
  • Rapids slechtste uitploeg uit Western Conference.
  • New York City 13 op 15 thuis.

Onze voorspelling: New York City - Colorado Rapids

De Colorado Rapids draaien een teleurstellend seizoen waarbij vooral de resultaten op verplaatsing zeer stevig tegenvallen. Ze konden nog geen enkele wedstrijd winnen en zijn met deze cijfers de slechtste uitploeg uit de reeks. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.