Loading...

Voorspelling New York City - Inter Miami CF

23 juli 19:00

Voetbal - Major League Soccer

New York City New York City
-
Inter Miami CF Inter Miami CF

Onze wedtip

New York City winnaar

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: New York City - Inter Miami CF

Op 24 juli zal New York City FC het in het Yankee Stadium opnemen tegen Inter Miami FC binnen de Eastern Conference van de Major League Soccer. New York City FC bezit momenteel de 2e plek in de Eastern Conference achter de Philadelphia Union en de 4e positie binnen de gehele MLS. NYC FC is momenteel 5 competitiewedstrijden ongeslagen, waarbij het haar laatste 3 wedstrijden wist te winnen. NYC FC bezit zowel een goede aanval als verdediging. Aan de aanvallende kant is New York in staat om hoog scorende wedstrijden naar zich toe te slepen zoals de 4-2 uitslag tegen New England Revolution. Echter, kan de club ook waar het aanvallend meer moeite kent wedstrijden winnen dankzij haar defensie zoals in haar recente 1-0 uitslagen tegen NY Red Bulls en FC Dallas.

Voor Inter Miami FC is het seizoen vooralsnog een stuk minder rooskleurig. De club bezit de 9e plek van de Eastern Conference en heeft binnen de gehele MLS de 20ste plek. Met slechts 7 overwinningen uit 20 wedstrijden kent Inter Miami grote moeite in het behalen van overwinningen, waarbij het ook in uitwedstrijden slecht presteert. Met name aan de aanvallende kant heeft Inter Miami een grote zwakte in kansen benuttigen, waarbij het op Chicago Fire na het minste aantal doelpunten van de Eastern Conference heeft gescoord.

De highlights: New York City - Inter Miami CF

  • New York City FC won de vorige 4 ontmoetingen.
  • New York City FC heeft 21 tegendoelpunten geïncasseerd in 20 competitiewedstrijden.
  • New York City FC heeft 16 keer gescoord in haar laatste 10 competitiewedstrijden.
  • Inter Miami FC heeft 1 van haar 9 uitwedstrijden gewonnen.
  • Inter Miami FC heeft 22 keer gescoord in 20 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling: New York City - Inter Miami CF

Sinds de creatie van Inter Miami FC heeft de ploeg consistent moeite gehad tegen New York City FC. Ook deze ontmoeting oogt lastig te gaan worden voor Miami. New York produceert dit seizoen 1 van de sterkste ploegen van de Eastern Conference waarbij op zowel aanvallend als defensief vlak sterk wordt gespeelt. De tegenvallende aanval van Inter Miami zal dan ook moeite hebben met het creëren van kansen in het Yankee Stadium. Daarbij presteert Inter Miami dit seizoen ook slecht in uitwedstrijden. Wij verwachten dat New York City FC wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.