Loading...

Voorspelling Newcastle - Chelsea

12 november 12:30

Voetbal - Premier League

Newcastle Newcastle
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Newcastle winnaar

Circus 2.35 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Newcastle - Chelsea

In de Engelse Premier League staat aanstaande zaterdag de topper tussen Newcastle en FC Chelsea op het programma. Newcastle dat aan het floreren is onder de oliedollars van de Saoedische eigenaars nestelt zich vlugger dan verwacht in de Engelse top en staat momenteel op de 3e plek. Maar vooral coach Eddie Howe mag pluimen op zijn hoed steken want hij waakt over een goede en hardwerkende groepsdynamiek. Newcastle wist 9 op 9 te boeken in zijn laatste 3 optredens in de Premier League waarbij het won van Tottenham (1-2), Aston Villa (4-0) en Southampton (1-4). Afgelopen woensdag wist het zich te plaatsen voor de volgende ronde van de League Cup nadat het Crystal Palace uitschakelde na strafschoppen.

Graham Potter en FC Chelsea beleven een veel minder prettige tijd. Ondanks het goede begin onder de voormalige coach van Brighton hebben The Blues het laten afweten de laatste weken. Het kon al 4 duels niet winnen in de Premier League en is uitgeschakeld in de League Cup na een nederlaag bij Manchester City (2-0). In de Premier League boekt het 1 op 9 na een gelijkspel thuis tegen Manchester United (1-1) en nederlagen tegen Brighton (3-1) en Arsenal (0-1). In de UEFA Champions League kon het terloops dan wel weer Dinamo Zagreb verslaan (2-1).

De highlights: Newcastle - Chelsea

  • FC Chelsea slechts 1 op 9
  • Newcastle verloor nog niet thuis.
  • FC Chelsea al 4 wedstrijden zonder zege

Onze voorspelling: Newcastle - Chelsea

Bij een overwinning kan Newcastle niet enkel dichter komen bij Manchester City dat positie 2 bekleedt het kan ook verder afstand nemen van Tottenham en Manchester United met het oog op een ticket voor de UEFA Champions League. Tegen een Chelsea dat al 4 wedstrijden niet meer kon winnen zien we The Magpies wel een statement maken op de komende speeldag.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.