Loading...

Voorspelling Nick Kyrgios - Rafael Nadal

8 juli 10:30

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Nick Kyrgios Nick Kyrgios
-
Rafael Nadal Rafael Nadal

Onze wedtip

Nick Kyrgios winnaar

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Nick Kyrgios - Rafael Nadal

Nick Kyrgios (ATP-40) is erin geslaagd om zijn allerbeste prestatie ooit op een Grand Slam neer te zetten door in de kwartfinale de Chileen Garic Cristian te verslaan in 0-3 in sets (4:6, 3:6, 6:7(5)). De Australiër mag het in de halve finale opnemen tegen Rafael Nadal (2e reekshoofd) die ondanks een blessure aan de buikspieren 11e reekshoofd Taylor Fritz opzij wist opzij te zetten na een vijfsetter in zijn kwartfinale (6:3, 5:7, 6:3, 5:7, 6:7(4)). Ondanks medische onderbrekingen en een alternatieve manier moeten vinden van serveren wist De Spanjaard zijn mentale sterkte aan te spreken, de vraag blijft toch in welke mate hij hersteld zal zijn voor de confrontatie met Kyrgios.

Het wordt de 11e keer dat beide heren elkaar treffen. De vorige confrontatie was op de Indian Wells dit jaar op Hard Court waarbij Nadal het haalde met 2-1 (7:6(0), 5:7, 6:4) in de sets. De vorige confrontatie op gras was op Wimbledon 2019 waar Nadal de Australiër in de tweede ronde uitschakelde na 1-3 in sets (3:6, 6;3, 6:7(5), 6:7(3)).

De highlights: Nick Kyrgios - Rafael Nadal

  • Rafael Nadal sukkelt met ernstige blessure.
  • Nadal won vorige 3 duels tegen Kyrgios.
  • Nadal won vorig duel op gras.
  • Laatste finaleplaats Nadal in 2010.

Onze voorspelling: Nick Kyrgios - Rafael Nadal

Rafael Nadal’s laatste finaleplaats op Wimbledon was in 2010 toen hij de Tsjech Tomas Berdych wist te verslaan. Nadal won de Australian Open en Roland Garros eerder dit seizoen maar staat nu voor een zeer moeilijke opdracht zeker gezien de zeer hinderlijke blessure die hij meeneemt richting dit duel.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.