Loading...

Voorspelling Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas

2 juli 12:50

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Nick Kyrgios Nick Kyrgios
-
Stefanos Tsitsipas Stefanos Tsitsipas

Onze wedtip

Nick Kyrgios winnaar

Circus 1.74 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas

Nick Kyrgios (ATP 40), die weinig vrienden maakte tijdens zijn openingsmatch door met zowat iedereen in de clinch te gaan -van hoofdref tot ballenjongen- neemt het in de 3e ronde van Wimbledon op tegen 4e reekshoofd Tsitsipas Stefanos. Kyrgios wist in die turbulente eerste ronde Paul Jobb (ATP-219) opzij te zetten in 5 sets (6:3, 1:6, 5:7, 7:6(3), 5:7). In de tweede ronde was de Australiër te sterk voor de Serviër Krajinovic Filip (ATP-31) welke hij in 3 sets wist te verslaan (2:6, 3:6, 1:6). Dit is de 7e deelname aan Wimbledon voor Kyrgios waarbij hij in 2014 zijn beste prestatie neerzette door de kwartfinale te bereiken.

De Griek Tsitsipas wist in de eerste ronde de Zwitser Alexander Richard (ATP-188) opzij te zetten in 4 sets (6:7(1), 3:6, 7:5, 4:6). In de tweede ronde ging Tsitsipas voorbij de Australiër Jordan Thompson (ATP-76) zonder 1 set te moeten toestaan (2:6, 3:6, 5:7). Tsitsipas doet het traditioneel niet zo goed op het grastoernooi. Dit is zijn 5e deelname aan Wimbledon waarbij de 4e ronde in 2018 zijn beste prestatie was.

De highlights: Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas

  • Kyrgios won 3 van 4 matchen tussen beide heren.
  • Kyrgios beter op gras.
  • Tsitsipas won zijn vorige 6 duels.
  • Vorige confrontatie was enkele weken geleden en werd gewonnen door Kyrgios

Onze voorspelling: Nick Kyrgios - Stefanos Tsitsipas

Beide heren troffen elkaar nog eerder deze maand op het grastoernooi in Halle (Duitsland) waarbij de Australiër Kyrgios het haalde in 3 sets. In totaal speelde de heren reeds vier keer tegen elkaar waarbij Kyrgios 3 duels won. De resterende 3 duels werden telkens op hardcourt gespeeld.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.