Loading...

Voorspelling Novak Djokovic - Wqf2

8 juli 10:00

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Novak Djokovic Novak Djokovic
-
Wqf2 Wqf2

Onze wedtip

Novak Djokovic winnaar

Unibet 1.07 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Novak Djokovic - Wqf2

Novak Djokovic (1e reekshoofd)  heeft er een heel pittige kwartfinale opzitten nadat hij 5 sets moest afhandelen tegen de Italiaan Jannik Sinner (10e reekshoofd). De Serviër moest zelfs de eerste 2 sets toestaan maar het werd alsnog een 2-3 eindstand (5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2). De 6-voudige Wimbledon kampioen mag het nu opnemen tegen lokale held, de Engelsman Norrie Cameron (9e reekshoofd). In de halve finale handelde die ook een vijfsetter af tegen de Belg David Goffin (ATP-58) nadat het ook de eerste set moest toestaan (6:3, 5:7, 6:2, 3:6, 5:7).

Cameron Norrie zet zijn beste prestatie ooit neer in op een Grand Slam door de halve finale te bereiken. 2021 was een groot succes voor de Engelsman na het winnen van de ATP Cabo San Lucas (ATP 250) en de Indian Wells (ATP World Tour 1000), een jaar waarin hij ook de finale haalde van het grastoernooi van de ATP Londen en die verloor tegen de Italiaan Matteo Berrettini. Op de Nitto ATP Finals van Turijn speelden Cameron Norrie en Novak Djokovic reeds eenmaal tegen elkaar waarbij de Engelsman bij een 2-0 voorstand voor Djokovic in sets de wedstrijd moest staken wegens een blessure.

De highlights: Novak Djokovic - Wqf2

  • Tweede confrontatie beide heren.
  • Djokovic winnaar vorige 3 edities.
  • Djokovic won alles op gras dit jaar.
  • Cameron Norrie 6-2 record op gras dit jaar.

Onze voorspelling: Novak Djokovic - Wqf2

Novak Djokovic heeft 20 Grand Slams achter zijn naam staan en zag hoe Rafael Nadal dit jaar op de Australian Open zijn 21e en 22e Grand Slam won en zo recordhouder werd. Op jacht om dit te evenaren zien wij Cameron Norrie niet in staat om de Serviër hiervan te weerhouden.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.