Loading...

Voorspelling Novak Djokovic - Nick Kyrgios

10 juli 9:00

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Novak Djokovic Novak Djokovic
-
Nick Kyrgios Nick Kyrgios

Onze wedtip

Novak Djokovic winnaar

Unibet 1.26 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Novak Djokovic - Nick Kyrgios

De finale is gekend, de favoriet Novak Djokovic (1e reekshoofd) maakt zijn rol waar en staat in zijn 8ste finale op Wimbledon waarvan dit de 4e keer op rij zal zijn. Van de 7 voorgaande finales wist hij er 6 te winnen en moest hij eenmaal goud toestaan aan Andy Murray. Dit wordt meteen ook de 32ste Grand Slam finale voor de Serviër wat een record is. Rafael Nadal is echter kroonhouder met meeste aantal Grand Slam titels. Nadal heeft er 22 terwijl Djokovic er 20 heeft. In de halve finale moest Djokovic eerst nog een set toestaan aan de Engelse ‘Golden Boy’ Cameron Norrie maar ging er dan makkelijk over om uiteindelijk de match te winnen met 3-1 in sets (2:6, 6:3, 6:2, 6:4).

Hij neemt het op in de finale tegen Nick Kyrgios (ATP-40) die nu mag tonen dat hij werkelijk zoveel tonnen talent heeft als men zegt. Het is de Australiër zijn eerste Grand Slam finale. In de halve finale moest hij niet aan de bak komen door het verstek van Rafael Nadal wegens een buikspierblessure. In de kwartfinale wist Kyrgios de Chileen Cristian Garin heel overtuigend opzij te zetten zonder een set te moeten toestaan (4:6, 3:6, 6:7(5)).

De highlights: Novak Djokovic - Nick Kyrgios

  • Djokovic op jacht naar record Nadal.
  • Kyrgios geen halve finale in de benen.
  • Beide spelers gaven evenveel sets (5) weg.
  • Kyrgios won enige 2 confrontaties met Djokovic.

Onze voorspelling: Novak Djokovic - Nick Kyrgios

Djokovic zal op zijn hoede zijn voor de technisch vaardige hard hitter Kyrgios. De Australiër won de enige 2 wedstrijden tegen Djokovic telkens met 2-0 in sets. De laatste confrontatie was op de Indian Wells (hardcourt) in 2017.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.