Loading...

Voorspelling Olympiakos - ACF Fiorentina

29 mei 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Olympiakos Olympiakos
-
ACF Fiorentina ACF Fiorentina

Onze wedtip

Olympiakos winnaar

Unibet 3.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Olympiakos - ACF Fiorentina

De 3e finale van de UEFA Conference League staat op het programma. Na winnaars AS Roma en West Ham United mogen Olympiakos Piraeus en Fiorentina uitmaken wie ditmaal de trofee de lucht in mag steken. De wedstrijd wordt afgewerkt in Athene, waardoor de troepen van de Spaanse trainer José Luis Mendilibar geen al te verre verplaatsing moeten maken want Piraeus is de havenplaats van Athene.

Olympiakos wist in de halve finale topfavoriet Aston Villa uit te schakelen nadat het in Engeland en in Griekenland, verrassend, vlot won (2-4 en 2-0). In de kwartfinale toonde het zich te sterk voor Fenerbahce nadat het in Griekenland won (3-2) en in Istanbul aan het langste strafschoppeneind trok na een nederlaag (1-0). Olympiakos eindigde als 3e in de Griekse competitie waar het PAOK kampioen zag worden.

Fiorentina kon in de halve finale Club Brugge opzij zetten nadat het in Firenze en in Brugge tweemaal nipt won (3-2 en 0-1). In de kwartfinale toonde het zich te sterk voor het Tsjechische Viktoria Plzen nadat het op verplaatsing gelijkspeelde (0-0) en het thuis in het Artemio Franchi Stadion afmaakte (2-0). In de serie A eindigt Fiorentina het seizoen, met nog 1 speeldag te gaan, als 8e. Hetzelfde resultaat als vorig seizoen.

De highlights: Olympiakos - ACF Fiorentina

  • Olympiakos speelt in eigen land
  • Olympiakos schakelde titelfavoriet Aston Villa uit
  • Olympiakos verloor maar 2 van 8 Europese duels
  • Fiorentina al 4 uitduels op rij zonder zege

Onze voorspelling: Olympiakos - ACF Fiorentina

Dit wordt het eerste treffen tussen beide teams. We zullen dit toch als een halve thuiswedstrijd beschouwen voor Olympiakos, dat gewoon met de autobus naar het stadion kan trekken. De Grieken wisten in de vorige ronde titelfavoriet Aston Villa uitschakelen. Wij zien toch kansen voor hen tegen Fiorentina, dat al 4 uitwedstrijden op rij niet meer kon winnen. Onze voorspelling Olympiakos Piraeus-Fiorentina: Olympiakos Piraeus wint.
 

1
Unibet
3.1
Olympiakos wint: €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
N
Unibet
3.25
Gelijk €50 X 3.25 = 162.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.45
ACF Fiorentina wint: €50 X 2.45 = 122.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.