Loading...

Voorspelling Oostenrijk - Frankrijk

10 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Oostenrijk Oostenrijk
-
Frankrijk Frankrijk

Onze wedtip

Oostenrijk Dubble Chance.

Unibet 1.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Oostenrijk - Frankrijk

Het loopt niet zo vlot voor het Frankrijk van Didier Deschamps in deze editie van de UEFA Nations League. Na de eerste wedstrijd die verloren werd thuis van Denemarken (1-2) gaf hij een stevig signaal door in de tweede wedstrijd op het veld van Kroatië op maar liefst 10 plaatsen in het elftal een wijziging door te voeren. In een wedstrijd waar Les Blues grotendeels onderlagen wist het wel de score te openen maar Kroatië maakte verdiend gelijk waardoor de wedstrijd op 1-1 eindigde en Frankrijk nu op de 3e plek staat in zijn groep. Er zit dus niets anders op dan in Oostenrijk te gaan winnen.

Datzelfde Oostenrijk wist onder nieuwe trainer Rangnick op de eerste speeldag met 0-3 te gaan winnen in Kroatië maar liet het op speeldag 2 afweten thuis tegen Denemarken (1-2) welke nu groepsleider is met 2 zeges op een rij. De troepen van Ralf Rangnick zijn erop gebrand om na het mislopen van de kwalificatie voor het WK in Qatar het onderste uit de kan te halen uit deze UEFA Nations League. Net als Frankrijk gaat het dus maar beter voor de winst. Indien beide ploegen gelijk spelen en Denemarken wint opnieuw dan wordt het een bijna onmogelijke klus om de Denen van de groepswinst te houden. 

 

De highlights: Oostenrijk - Frankrijk

  • Frankrijk slechts 1 op 6 in deze UEFA Nations League.
  • Oostenrijk neemt nieuwe start onder Ralf Rangnick en is zeer gemotiveerd.
  • Gelijkspel uit den boze voor beide ploegen.
  • Eerste wedstrijd Oostenrijk onder Rangnick was wel een groot succes.
  • Zorgde 10 wissels van Deschamps voor onrust in de groep?

Onze voorspelling: Oostenrijk - Frankrijk

Wij zien voor Les Blues een toch eerder moeilijk opdracht in het vizier liggen. De troepen van Rangnick verloren hun vorig duel dan wel van de Denen, het voetbal mag er wezen. De 10 wissels die Deschamps doorvoerde mag dan wel een betekenis hebben, of die goed is onthaald in de spelersgroep vol met wereldsterren valt nog te betwijfelen. Wij vinden een tip op Oostenrijk die niet verliest zeker de moeite waard. 

1
Unibet
4.6
Oostenrijk wint: €50 X 4.6 = 230€
Bonus €50
N
Unibet
3.85
Gelijk €50 X 3.85 = 192.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.78
Frankrijk wint: €50 X 1.78 = 89€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.