Loading...

Voorspelling Polen - Nederland

22 september 14:45

Voetbal - Nations League

Polen Polen
-
Nederland Nederland

Onze wedtip

Nederland winnaar

Unibet 2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Polen - Nederland

Polen presteert de afgelopen 10 wedstrijden erg wisselvallig. Het nationale team won van deze 10 wedstrijden 5 keer, speelde 2 keer gelijk en verloor 3 keer. In de Nations League kon het na een gewonnen openingswedstrijd tegen Wales (2-1) daarna geen wedstrijd meer winnen en was het beste resultaat een 2-2 gelijkspel tegen Nederland. Ondanks dat de ploeg van bondscoach Czeslaw Michniewicz nog een hele kleine kans heeft op het halen van de volgende ronde in de Nations League, plaatste ze zich eind maart dit jaar wel voor deelname aan het Wereldkampioenschap in Qatar en zullen ze het daar in Groep C opnemen tegen Mexico, Saoedi-Arabië en Argentinië.

Nederland is een erg goede vorm gekomen de laatste periode en heeft in de laatste 13 wedstrijden niet verloren. Van deze 13 wedstrijden werden er 4 gelijkgespeeld en er werd 9 keer gewonnen. Bondscoach Louis van Gaal verraste vorige week met het bekendmaken van zijn wedstrijdselectie door Feyenoord-keeper Justin Bijlow te passeren en Heerenveen-keeper Andries Noppert en Ajacied Remko Pasveer wel mee te nemen naar deze Nations Leaguewedstrijden. Een lichtpuntje voor de 71-jarige oefenmeester is dat Memphis Depay afgelopen weekend, in zijn 2e basisoptreden voor FC Barcelona in La Liga, zijn eerste doelpunt van het seizoen scoorde.

De highlights: Polen - Nederland

  • De heenwedstrijd in juni eindigde in een 2-2 gelijkspel
  • Nederland is de laatste 13 wedstrijden ongeslagen
  • Polen moet deze wedstrijd winnen om zich te kunnen plaatsen voor de volgende ronde
  • Memphis Depay is met 3 doelpunten topscoorder van de Nations League
  • In 5 van de 6 laatste wedstrijden van Oranje werden minimaal 3 doelpunten gescoord per wedstrijd

Onze voorspelling: Polen - Nederland

De twee nationale teams stonden in het verleden in totaal 18 keer eerder tegenover elkaar. Van deze ontmoetingen won Polen 3 keer, Nederland won 8 keer en 7 keer eindigde het in een gelijkspel. In de laatste 10 ontmoetingen won Polen geen enkele keer. Beide teams zijn zich aan het voorbereiden op het Wereldkampioenschap 2022 later dit jaar in Qatar en kunnen in dit duel misschien nieuwe dingen proberen. Wij verwachten een leuke wedstrijd en gaan voor een overwinning voor Nederland.

1
Unibet
4
Polen wint: €50 X 4 = 200€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.96
Nederland wint: €50 X 1.96 = 98€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.